De 10 gaafste bomberjacks voor najaar 2015

Bomberjacks?! Ik ben toch geen gabber?! Bomberjacks worden misschien dan wel gelinkt aan de gabbertijd, maar Nike Air Max net zo goed. En beide zijn het anno 2015 zeer hippe kledingstukken. Je ziet de bomberjacks voorbij vliegen op de catwalks!
En dan? Welke bomberjacks zijn de leukste? Laat ik nu net toevallig al mijn energie en tijd gestoken hebben in het zoeken naar de allerleukste bomberjacks voor mannen. En omdat ik zo attent ben, deel ik ze maar al te graag met je!

ASOS Black Bomber Jacket

Ik wil dit lijstje graag beginnen met een neutrale variant. Maar dat wil niet zeggen dat deze bomberjack saai is. Door zijn minimalisme krijgt hij een lekkere cleane look. En nog een voordeel: deze jas valt met elk outfit te combineren!

ASOS Bomber Jacket Blue

Deze lijkt misschien wel een beetje op de jack van hiervoor, maar vanwege zijn mooie, heldere, diepblauwe kleur vond ik toch dat hij een plaatsje mocht in deze lijst.

Alpha Industries INJECTTOR III

Ik blijf even hangen op blauw. Alleen dan wat opvallender. Hij heeft namelijk ook een bontkraag. En ga nou niet meteen gillen als een keukenmeid, (nep)bont is echt wel tof deze herfst/winter! Als je het maar subtiel houdt!

Reclaimed Vintage MA1 Bomber Jacket

Oke, nog één blauwe dan. De laatste ;-)! Voor de variatie is dit een lichtblauwe. Hij is echt heel tof! De kleur maakt hem erg fris en hij heeft een aantrekkelijke vintage look.

HARRINGTON Jacket Bordeauxrood

Een musthave kleur voor het najaar is absoluut bordeauxrood. Het is een warme kleur die toch net dat extra beetje kleur geeft aan je outfit. Ik vind het echt een heerlijke kleur, dus met deze bomberjack zit je altijd goed!

HARRINGTON Jacket Kaki

Nog een toffe bomberjack van het merk Harrington! Alleen deze keer in de kleur donkerkaki. Hij is vooral gaaf vanwege het patroontje. Ook de kraag is anders dan andere, deze kan je namelijk dichtklikken. Handig voor de frisse bries.

Makia FLIGHT JACKET

Deze bomberjack heeft een beetje een glans over zich heen. Meestal is dit wat fout, maar bij deze jas is het wel tof! Ook de kleur is uniek. Het hangt een beetje tussen het blauw, grijs en groen in. Een lekker herfstkleurtje is het zeker!

American Apparel Zip Up Bomber

Dit is nog eens een cosy bomberjack! Hij is gemaakt van een lekkere zacht geweven fabric. Je vriendin zou er zo mee op de bank willen kruipen, maar daar is die natuurlijk niet helemaal voor bedoeld. Verder heeft deze ook een lekker fris kleurtje die je niet zo vaak voorbij ziet komen. Een leuke jas om je mee te onderscheiden dus!

ASOS Wool Bomber Jacket

Over cosy jackets gesproken. Deze bomberjack is namelijk voor 49% gemaakt uit wol! Verder heeft deze geen rits, maar maak je hem dicht met ouderwetse knoopjes. Heeft wel wat, vind ik, hierdoor krijgt hij een beetje die vintage look. De diep-grijze kleur oogt niet zo kill en koud als de neutrale grijze kleur, hierdoor ziet hij er echt tof uit!

Homme Wool Bomber Jacket

De vorige waren allemaal redelijk subtiel, dus ik dacht; gooi er even een wat meer extravagante tussen. Met de kleuren rood en zwart zie je hem in de verte al aankomen, maar vooral het patroon maakt hem uniek. Je ziet de houthakkers blouse al jaren overal om je heen, maar een houthakkers-bomberjack is toch nog wel origineel.

Total
0
Share