De EVO 43: een speedboot met vleugels

Mocht je nog ergens toevallig 750k hebben liggen waarvoor je maar geen goede besteding kunt bedenken, dan helpen wij je graag uit de brand! Wij kwamen namelijk een toffe speedboot tegen die we niet zomaar aan jou voorbij kunnen laten gaan. Zeker niet met de feestdagen in het vooruitzicht. Dus ga er even goed voor zitten en denk alvast goed na waar je dat geld verstopt hebt, want deze speedboot zal hoogstwaarschijnlijk bovenaan je verlanglijstje komen!

Shape-shifting speedboot

We hebben het natuurlijk over de prachtige shape-shifting speedboot van EVO: de EVO 43. Deze speedboot is maar liefst 14 meter lang en heeft een bijzonder toffe functie. Je kunt de speedboot uitbreiden door enkel op een knopje te duwen. Wanneer je dit doet verschijnen er namelijk ‘vleugels’, die meer oppervlakte creëren op het dek. Wanneer deze vleugels uitgeklapt zijn heeft het dek een oppervlakte van 81 vierkante meter. Daarnaast beschikt het dek ook nog eens van ingebouwde ligstoelen en een duikplatform.

Niet alleen het dek is fantastisch, ook de de kajuit mag er zeker zijn! Deze beschikt namelijk over een dubbele cabine met een garderobe, een badkamer en een eethoek. Het interieur is erg stijlvol vormgegeven en geeft je een luxe gevoel.

https://www.youtube.com/watch?v=CCU05kaUj1k&feature=youtu.be

Source :

Airows, DetailsESSENTIALSMEER ESSENTIALS