Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Solar Weekend 2016 – Win tickets!!

4 aug, 2016 - 2:00 pm - 7 aug, 2016 - 11:00 pm

€49
solar 6

Solar Weekend Festival is wat ons betreft een van de tofste festivals van het jaar. Elke zomer komen duizenden mooie, knappe, gezellige mensen bij elkaar om het leven en (hopelijk) het lekkere weer te vieren in het tijdelijke Solardorp in Roermond. In dit avontuurlijke dorp kun je een weekend lang genieten van een intens festival en geweldige overnachtingen beleven op de enige echte strandcamping.
Maar Solar is niet zomaar een festival met dansende muziek. Solar is gebaseerd op de speciale ervaring, die je op alle vlakken prikkelt. Denk aan bijzondere cateraars, hippiemarkten, adembenemende kunstwerken, interactieve spellen en verrassende theatervoorstellingen. Je kunt het je zo gek niet bedenken. Solar is één groot, creatief feest!

Maar natuurlijk gaat het ook om de muziek. Daarom heeft het festival elk jaar verschillende muziekpodia met een diverse line-up. Check deze op de site van Solar Weekend!

Manify op Solar

Zoals altijd zijn we zelf ook aanwezig op Solar Weekend. In den beginnen waren we altijd gast, maar vorig jaar waren we voor het eerst onderdeel van de Creatieve Line-Up. Dit jaar halen we wat minder op onze nek, maar zijn we er natuurlijk gewoon bij. Om te fotograferen! We maken polaroids én digitale foto’s van de bezoekers, die natuurlijk later weer op Manify komen te staan. Plus we willen gewoon tijd hebben om met de Manifiërs te proosten ;-)!

Win 2×2 tickets!

Als je een beetje verstandig bent geweest, heb je natuurlijk al lang kaartjes voor één van de dagen of het hele weekend. Mocht je de boot hebben misgelopen of was je er met je verstand niet bij, dan zijn wij je redder in nood! We geven namelijk 2×2 zondagtickets voor dit glorieuze festival weg. Wat je er voor moet doen? The usual. Like ons op Facebook, LIKE de winactie en TAG wie je mee wilt nemen. That’s all folks!

*De winactie loopt van dinsdag 12 juli tot vrijdag 15 juli 2016.

Gegevens

Begin:
4 aug, 2016 - 2:00 pm
Einde:
7 aug, 2016 - 11:00 pm
Kosten:
€49
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1107983659229137/

Organisator

Solar Weekend
E-mail:
info@solarweekend.com
Website:
www.solarweekend.com

Locatie

Maasplassen in Roermond
De Weerd 1
Roermond, Limburg 6041 TK Nederland
+ Google Maps
Website:
www.solarweekend.com