Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Het Oerwoudt – The Magic Forest

11 mrt, 2017 - 10:00 pm - 5:00 am

€15
Het oerwoudt

Krijg jij een lichtelijk gevoel van spijt als je weer eens een hele nacht hebt doorgehaald en ’s ochtends wakker wordt met flinke koppijn? Bij dit feestje is dat nergens voor nodig. Want door een ticket te kopen voor Het Oerwoudt en de hele nacht los te gaan, draag je bij aan een heel mooi goed doel. De kater zal er niet minder van worden, maar je hebt in ieder geval wel een heel goed excuus voor jezelf. Zo heb je een fantastische avond én doe je iets goeds voor de wereld. Twee vliegen in één klap!

Het oerwoudt1

Goed doel

Stichting Monkey Business is mede-organisator van dit evenement en zet zich al jaren in voor de flora en fauna van Borneo en Sumatra. Dit doen ze onder andere door bijzondere en creatieve evenementen te organiseren, waaronder Het Oerwoudt. De gehele opbrengst van dit feestje zal naar de bescherming van het regenwoud van Sumatra gaan. In 2015 woedden daar enorme bosbranden, waardoor veel natuur verloren is gegaan. Om te helpen het regenwoud te restaureren werken de dj’s en artistieke programmering belangeloos mee. Zo hoopt de organisatie met de opbrengst 20.000 nieuwe bomen te kunnen planten op Sumatra. Een heel mooi doel!

Het oerwoudt2

Line-up Het Oerwoudt

Speciaal voor dit evenement wordt de WesterUnie omgetoverd tot een blacklight jungle. Kunstenaars zullen zorgen voor de mooiste decoraties, waardoor je je op een verre tropische bestemming waant. Muzikale helden Arjuna Schiks, Cleavage, Bram Fidder, Eric de Man en Guessbeats & Kidmalone zullen onder anderen zorgen voor de lekkerste disco, house, deephouse, tech house en techno deuntjes, waardoor je tot vroeg in de ochtend door kunt gaan.

De verkoop is al in volle gang. Tickets kosten €15 – waarmee je 30 nieuwe bomen plant! – en zijn verkrijgbaar via Facebook of de website van WesterUnie. Dus steun Monkey Business en laat je meeslepen in een waanzinnig tropisch regenwoud. Gegarandeerd een avond die je niet snel zal vergeten!

Gegevens

Datum:
11 mrt, 2017
Tijd:
10:00 pm - 5:00 am
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Website:
http://www.westerunie.nl/events/het-oerwoudt-the-magic-forest/

Organisatoren

Crossovers
De Zware Jongens
Monkey Business

Locatie

WesterUnie
Klönneplein 4-6
Amsterdam, 1014 DD Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
020 6848496
Website:
http://www.westerunie.nl/