Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nacht voor de Nacht – Amsterdam

25 feb, 2017 - 8:30 pm - 26 feb, 2017 - 6:00 pm

€15
Nacht voor de Nacht - Amsterdam

Op 25 februari gaat het Amsterdamse nachtleven laten zien wat ze in huis hebben. Met één passe-partout kun je in de Nacht voor de Nacht álle 20 deelnemende clubs aan doen. Mocht je dat aankunnen, én willen. Want de keuze is niet makkelijk.

Deelnemende clubs

AIR, Canvas, Chicago Social Club, Club Up, de Balie, de School, Disco Dolly, de Marktkantine, Elementenstraat, Jimmy Woo, L’Elephant du Congo, Melkweg, NYX, Panama, Paradiso, Paradiso Noord, Radion, Shelter, Sugarfactory, Supperclub, WesterUnie

Club Amsterdam

Nacht voor de Nacht

Voordat de deuren voor je opengaan worden de clubs opengesteld voor omwonenden, zodat ze kennis kunnen maken met grootste vijanden of misschien wel toekomstige beste vrienden! Daarna is het tijd voor een clubavond om nooit te vergeten. De drank zal vast en zeker vloeien en daar krijg je honger van. De organisatie heeft daaraan gedacht, dus hebben ze het Rijks ingeschakeld voor een nachtdiner. Het rijksmuseum opent de deuren om middernacht, zodat clubbers de avond kunnen afsluiten in stijl. Het Rijks serveert tot 04u een goed diner met lekkere wijntjes, zonder al te veel poeha. “Op een ongewoon tijdstip moet er ongewoon gegeten kunnen worden,” aldus chef Joris Bijdendijk. Sluiten wij ons bij aan.

Daarnaast staan er nog meer activiteiten op het randprogramma, zoals een Nachtdebat en de Party Pitstop, waar je je kunt klaarmaken om de club in te gaan. Voor meer informatie check je de site van Nacht voor de Nacht.

Tickets

Je denkt vast dat je hier diep voor in je buidel moet tasten, maar niets is minder waar. Voor €15,- ben je al in het bezit van een passe-partout. Deze kan vanaf 20.30u bij De Balie worden ingewisseld voor een bandje en vanaf 23u ook bij elke deelnemende club. Elke locatie heeft plek voor maximaal 50 pashouders, daarna geld het one in, one out-systeem.

Dansen jonge

Gegevens

Begin:
25 feb, 2017 - 8:30 pm
Einde:
26 feb, 2017 - 6:00 pm
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/588972797960328/

Organisator

N8BM A’dam

Locatie

De Balie, Amsterdam
Kleine-Gartmanplantsoen 10
Amsterdam, Noord-Holland Nederland
+ Google Maps
Website:
http://nachtvoordenacht.nl