Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

MANIFY: Out of office | E1

9 jun, 2017 - 5:00 pm - 10:00 pm

manify-out-of-office

Manify gaat offline met een eigen event! Na lang brainstormen kwamen we tot de conclusie dat het tijd wordt voor iets nieuws in ‘onze’ stad Den Bosch. Want hoewel je tegenwoordig echt niet meer naar de randstad hoeft voor een leuk feestje, mist er toch nog iets in het zuiden van ons land. De vrijdagmiddag-cultuur zoals we die kennen in steden als Amsterdam en Rotterdam, is helaas nog niet zo aanwezig in het mooie Brabant. En daar willen wij verandering in brengen met MANIFY: Out of office. Dé vrijdagmiddagborrel van Den Bosch.

MANIFY: Out of office

Tijdens een van onze eigen befaamde VrijMiBo’s viel het kwartje. Daarom organiseren wij op vrijdag 9 juni de eerste editie van MANIFY: Out of office. Dé plek om samen met je collega’s of vrienden het weekend in te luiden. Laat de werkweek voor wat het is en kom chillen onder het genot van een hapje en een drankje (of vijf 😉 ) en waag een dansje op de lekkere deuntjes van DJ Sugarbelly.

 

MANIFY x HERMAN

Binnenkort opent Café Herman voor het eerst haar deuren in de Watertoren, een bijzondere locatie in de stad. Omdat wij fan zijn van nieuwe initiatieven én deze prachtige (hopelijk) zonovergoten locatie, zal de eerste editie van MANIFY: Out of office hier plaats gaan vinden. Verwacht een unieke locatie met een fijne industriële vibe, groot terras, sophisticated hapjes en dat alles voor Berlijnse prijsjes. Klinkt niet verkeerd toch?

 

MANIFY: Out of office E1 - Watertoren

Arriveren in stijl met de Drambuie Collins Sloep

We hebben een sloep geregeld die vanuit de binnenstad (Smalle Haven) van Den Bosch naar de Watertoren zal varen. Aan boord kan je vast in de feeststemming komen onder het genot van een heerlijke (gratis) cocktail en lekkere muziek. De sloep zal rond half zes vertrekken vanaf de Smalle Haven, tegenover het DE Café en zal ongeveer 30 tot 40 minuten onderweg zijn. Helaas is er maar plek voor een man of dertig, dus wil je deze special ride niet missen, dan moet je snel een plekje bemachtigen. Dit doe je door je via Facebook in te schrijven. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

Hier houden we je ook gelijk op de hoogte van alles dat je moet weten over deze eerste editie van MANIFY: Out of office!

See you there!

MANIFY: Out of office E1

Gegevens

Datum:
9 jun, 2017
Tijd:
5:00 pm - 10:00 pm
Evenement Tags:
, , , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/407945092918565/

Organisator

Manify
E-mail:
info@manify.nl
Website:
https://www.manify.nl/

Locatie

Café Herman
Hinthamereinde 73
Den Bosch, 5211 PM Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.facebook.com/cafehermanindewatertoren/