Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mandala

3 jun, 2016 - 1:00 pm

?
Mandala

De dochter van Marcel Mingers, oprichter van Extrema en Solar, tekende een tijdje geleden een tekening van een festival. Dit festival had ze zelf ontworpen met haar eigen fantasie en ze noemde het Mandala. Marcel besloot deze tekening te realiseren en zo is het nieuwe festival Mandala ontstaan.

Wat is Mandala?

Net zoals Extrema en Solar is Mandala een enorm creatief festival. Opvallend is dat het festivalterrein en de camping in elkaar overlopen. Je kunt je tentje dus overal neerzetten waar je maar wilt! Hierdoor heeft het festival geen eindtijd en zal het altijd vol leven zijn. Daarnaast zijn er onwijs veel activiteiten te doen!

Het festival bestaat uit kunst, theater, muziek en nog veel meer. Op muzikaal gebied zijn ze zelfs erg veelzijdig. Je kunt er terecht voor elektronische muziek, singer-songwriters en zelfs hiphop!

Ook zal Mandala samenwerkingen aangaan met verschillende creators. In de avonden heeft het festival namelijk verschillende podia waar verschillende toffe en creatieve projecten tentoongesteld kunnen worden. Mocht je een eigen project hebben en graag een onderdeel willen zijn van dit fantastische festival, dan kan je via de website jou verhaal vertellen!

Explore, socialize, party, learn and just have fun. Mandala is for all the lovely and nice people on our planet.

 

 

Gegevens

Datum:
3 jun, 2016
Tijd:
1:00 pm
Kosten:
?
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,
Website:
http://mandalafestival.com/

Organisator

Mandala
E-mail:
info@extrema.nl
Website:
http://mandalafestival.com/

Locatie

Mandala
Campinglaan 1
Wanroij, 5446 PW Nederland
+ Google Maps
Website:
http://mandalafestival.com/