Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Losjes Hemelvaart 2017

25 mei, 2017 - 1:00 pm - 12:00 am

v.a. €19
losjes-hemelvaart

Nog geen plannen voor Hemelvaart? Tip: ga naar Losjes, ons favoriete festival uit het zuiden. Op Hemelvaartsdag keert dit dance-festival terug naar één van de tofste locaties van Den Bosch om wederom een steengoede editie neer te zetten. Hier wil je bij zijn!

De Tramkade

De Tramkade is dé hotspot van Den Bosch. Het voormalige fabrieksterrein staat nog vol met silo’s en oude panden, waardoor er een fijne industriële vibe hangt. De perfecte locatie dus voor een dancespektakel. Waar Losjes tijdens de Warehouse editie nog binnen in de Kaaihallen bleef, zoekt het festival op 25 mei de buitenlucht op. De Tramkade zal dan worden omgetoverd tot een festivalterrein waar zo’n duizend man los kan gaan op dikke housemuziek en kan genieten van een (speciaal)biertje en goed eten in de Biergarten. Want bij Losjes geen lauw bier, kartonnen hamburgers en spaghettifriet maar eten waar aandacht aan is besteed.

losjes-hemelvaart4

Line-up Losjes Hemelvaart

Ook deze editie heeft Losjes weer een lekkere line-up weten neer te zetten. Met namen als Detroit Swindle, William Djoko en Marquis Hawkes wordt het zonder twijfel een topdag. De deuren zullen open gaan om 13.00 uur, om pas rond middernacht weer te sluiten. De echte diehards kunnen daarna nog even door tijdens de afterparty bij de buren, poppodium Willem-Twee.

Kaarten

Voor kaarten moet je snel zijn; Losjes is een geliefd festival en altijd stijf uitverkocht. De Ambassador tickets zijn inmiddels uitverkocht en verwacht wordt dat de Early Bird’s (€19) en de Regular tickets (€24) ook hard zullen gaan. Kaarten voor zowel het festival als de afterparty kan je hier bestellen. See you there!

losjes-hemelvaart5

losjes-hemelvaart6

losjes-hemelvaart1

Gegevens

Datum:
25 mei, 2017
Tijd:
1:00 pm - 12:00 am
Kosten:
v.a. €19
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
www.wijzijnlosjes.nl

Organisator

Losjes
E-mail:
info@wijzijnlosjes.nl
Website:
http://www.wijzijnlosjes.nl/

Locatie

De Tramkade
Tramkade 5211
Deb Bosch, Nederland
+ Google Maps