Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

La Truite Magique Festival

12 aug, 2016 - 14 aug, 2016

€119.50
La Truite Magique

Na de super geslaagde en uitverkochte tweede editie van La truite Magique in 2015 is het tijd voor alweer de derde editie.

La Truite Magique is een kleinschalig festival met zo’n 1000 bezoekers. Dit geeft het festival een magisch en ontzettend leuke setting in de Belgische vallei. Perfect voor de muziekliefhebber die niet van massa’s mensen houden. Het concept is namelijk Intimiteit en exclusiviteit.  Op vrijdag 12 augustus, zaterdag 13 augustus en zondag 14 augustus vindt het festival midden in het bos plaats bij Tavigny, Houffalize (in de buurt van Luxemburg, Frankrijk en Duitsland).

He mooiste van ‘La Truite Magique’  is misschien nog wel de adembenemend mooie vallei, bij hotel La Truite d’Argent, waarin de concerten plaatsvinden. Een prachtig niemandsland tussen bergen midden in de bossen. Een plek waar live muziek super intens klinkt.  Reken daarbij het feit dat de vallei voor de gelegenheid super feestelijk is uitgedost met prachtige area’s en allerlei andere vormen van visuele stemmingmakerij.  Kortom, La Truite Magique is een festival dat alle zintuigen tegelijkertijd prikkelt. Check hier de aftermovie van vorig jaar!

Line-up

De eerste artiesten zijn ook al bekend namelijk: Dez Mona, Donnerwetter, Delaney Davidson, Little Kim & the Alley Apple 3, Indian Askin,When ‘Airy Met Fairy, Trevor Sensor,Pierce Brothers, I Have A Tribe, JACLE BOW and Pocket Knife Army. En dat is zeker nog niet alles, de komende periode zullen er zeker nog 20 acts bij gaan komen dus stay tuned. Click Hier voor kaarten

Gegevens

Begin:
12 aug, 2016
Einde:
14 aug, 2016
Kosten:
€119.50
Evenement Categorie:
Website:
http://www.la-truite-magique.com/