Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Joris Voorn in het Concertgebouw

2 sep, 2016 - 2:00 pm - 3:00 am

€39
tumblr_obpv622Dcx1ursr6go1_1280.png

Ladies and gentleman, het volgende nieuws is geen kattenpis. Eén van ’s werelds meest prestigieuze gebouwen in de muziekwereld wordt ontdaan van zijn stoelen en voor één nacht omgetoverd tot een nachttempel van ongekende allure. Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam zal op 2 september het toneel zijn van een 6-uur durende set van technokoning Joris Voorn. De DJ is gewend om clubs als Ushuaïa op Ibiza of de Technotent van Solar Weekend plat te draaien, maar dit keer is het andere koek. En dat is niet voor de poes!

Audio Obscura x Joris Voorn

“Zes uur is behoorlijk lang, maar het geeft me de mogelijkheid lang op te bouwen en toe te werken naar een climax. Ik zal wat melodieuzer draaien en proberen een verhaal te vertellen. Ik begin met wat moeilijkere, diepere platen, bouw de spanning op en dan gaan de remmen los. Ik heb er heel veel zin in”, aldus Joris. En dat in een prachtig gebouw, waarvan de deuren in 1888 open gingen. Het Concertgebouw is ontdaan van alle stoelen, dus er is genoeg ruimte om de voetjes van de vloer te gooien. Geen halve maatregelen dus!

Mattheis zal Joris Voorn gaan ondersteunen als hij noodgedwongen de sanitaire voorzieningen moet gaan raadplegen. Verder is het gewoon tussen 20u en 03u keihard dansen. Wij zijn er bij!

 

Gegevens

Datum:
2 sep, 2016
Tijd:
2:00 pm - 3:00 am
Kosten:
€39
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/1156940517659319/

Organisator

Audio Obscura
Website:
http://www.audio-obscura.com/

Locatie

Koninklijk Concertgebouw
Concertgebouwplein 10
Amsterdam, 1071 LN Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.concertgebouw.nl