Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Hendrick’s Curious Cucumber Zoo

14 jun, 2017 - 18 jun, 2017

hendricks-zoo

Voor de mensen die het nog niet wisten; 14 juni is het Wereld Komkommerdag. De frisse groente krijgt dan de aandacht die het verdient en wordt voor één dag in het zonnetje gezet. Om op deze heugelijk dag in te haken, opent in Amsterdam de Curious Cucumber Zoo – “…’s werelds grootste, kleinste en meeste ongewone komkommerdierentuin” – zijn poorten. Een wereldprimeur, dus daar wil jij bij zijn!

The Curious Cucumber Zoo

Nu hoor ik je denken, een komkommerdierentuin? Ja zeker, vanaf 14 juni opent de Curious Cucumber Zoo voor vijf dagen haar deuren voor het grote publiek. Bezoekers kunnen dan de unieke en uitgebreide komkommercollectie komen bewonderen. Naast alles wat je wilt weten over komkommers, zijn er ook heerlijke cocktails te ontdekken. Zeker de moeite waard dus om even langs te wippen.

 

Komkommertijd

Liefhebbers van een goede gin-tonic, weten dat komkommer één van de lekkerste garnering is voor dit verfrissende drankje. Logisch dus dat Hendrick’s Gin – bekend als de gin met komkommerinfusies – aanwezig is tijdens deze grote ode aan de groene, rechte groente. In de dierentuin zullen zij een unieke selectie cocktails aanbieden, geïnspireerd op de eigenaardige komkommercollectie. Cheers!

 

hendricks-zoo1
Foto: The Secret Gin Club

Locatie

Curious Cumcumber Zoo
Ten Katestraat 117
Amsterdam, 1053 CE Nederland
+ Google Maps