Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bed Talks @ The Student Hotel

15 apr, 2016

Bed Talks
Vrijdag 15 april opent de nieuwe flagshiplocatie van The Student Hotel in Amsterdam. Een stijlvolle nieuwe omgeving voor kort en lang verblijf, maar ook om je laptop uit te klappen en te flexwerken, een lekker hapje te eten of een cocktail te drinken.

Europe’s Free Thinking Event of The Year

De opening wordt geheel in stijl gevierd met het internationale festival Bed Talks. Een evenement geïnspireerd op Ted Talks en Yoko Ono’s en John Lennon’s bedsessie. Bed Talks staat volledig in het teken van het vrije denken. Tijdens Bed Talks krijg jij de kans om inspirerende sprekers in het echt te ontmoeten. Zo zullen er vijftig toonaangevende personen uit ondermeer de wetenschap, het onderwijs en het bedrijfsleven spreken. Personen met een grote sociale impact of echte game changers in cultuur. Zij gaan de uitdaging met je aan, lokken discussies uit en dagen je uit om vrij te denken. Kom er achter hoe jouw idee een positieve impact hebben op onze wereld kan hebben.

Social entrepeneurs, filantropen, Nobelprijs genomineerden, artiesten, sporters en culturele frontrunners houden gratis talks vanuit hotelbedden

De Sessies

Bed Talks: claim als één van tien tot 15 personen je plek voor intieme bedroom sessies tussen twee game-changers
Talk Shows: luister naar round the table conversaties van game-changers in de lobby
Class Rooms: draag bij aan think-tank sessies, geleid door individuele game-changers
Workshops: neem deel aan creatieve workshops en interactieve kunstinstallaties geleid door The Refugee Company, geheel in het kader van het verwezenlijken van jouw dromen

De hotel lobby is daarnaast omgetoverd tot een veelzijdige hang-out; bezoek onder andere een Eritrese koffie ceremonie, volgt een Arabische Kalligrafie cursus, maak een stop-motion film met je smartphone of stap in bed met een vreemde, om je dromen via een real-time video installatie uitgetekend te laten worden. Dream big, be playful and get inspired!
En dat helemaal gratis! Kom 15 april naar The Student Hotel in Amsterdam en ontdek hoe vrij jij kunt denken. Inschrijven kan hier.

Gegevens

Datum:
15 apr, 2016
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,