Even gluren in het kantoor van Coca Cola

Ik denk niet dat ik overdrijf als ik zeg dat ik dit jaar al zeker vijftig liter Coca Cola naar binnen heb gegoten. En met mij in mijn vriendenkring en in de familie vele anderen. Anders gezegd: voor Coca Cola is het goed boeren en de euro’s stromen daar zeker te weten binnen. Bij een goed lopend bedrijf hoort uiteraard ook een stijlvol kantoor. Het hoofdkantoor van Coca Cola in Londen is dan ook op een waanzinnige manier ingericht. Architect Linda Morey-Smith heeft dit kantoor ontworpen en ingericht en het moet gezegd worden: ze heeft het fantastisch gedaan. De vintage machines, de neon verlichting en alle overige accessoires zijn werkelijk fenomenaal. Uiteraard een prachtige omgeving om te werken, niet verwonderlijk dat het bedrijf keer op keer met de meest waanzinnige reclames weet te komen.

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS