Vlieg in stijl met de The Residence-suite van Etihad Airways

Etihad Airways is na Emirates de grootste luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten. Beide maatschappijen zijn op vliegvelden te herkennen aan het typisch, stijlvol geklede personeel. Daarnaast kenmerken beide maatschappen zich ook door de luxe en het comfort van hun vliegtuigen. Zo onderscheidt Etihad zich op dit moment met de luxe privé suite in het vliegtuig, dat als een hotelervaring aan doet voelen. Met deze reis heb je geen jetlag meer, maar kom je fris en fruitig aan op bestemming.

The Residence

Etihad Airways won in 2009, 2010 en 2011 de prijs voor de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld, gebaseerd op de kwaliteit van de dienstverlening, creativiteit en innovativiteit. Met de toevoeging van ‘The Residence’ zou je haast zeggen dat ze dit jaar weer in aanmerking komen voor deze prijs. Want zeg nou eerlijk, wie stoort zich nou niet mateloos aan het reizen met economy-class? Stiekem hebben we allemaal wel gedroomd van een eigen suite binnen een vliegtuig. Etihad geeft hier gehoor aan en biedt met The Residence, een drie kamer suite om extra comfortabel te reizen.

Discreet en comfortabel

Dat extra comfortabel reizen begint al bij het vertrekken naar het vliegveld met een privéchauffeur en het inchecken bij een privé-incheckbalie. Eenmaal in het vliegtuig heb je dus drie kamers ter beschikking. De woonkamer is voorzien van een comfortabele lederen tweepersoonsbank en twee eettafels. Tijdens de vlucht kun je gebruik maken van de 32 inch flatscreen. Vlieg je ’s nachts, of ben je gewoon toe aan een dutje? Dan staat er een tweepersoonsbed op je te wachten in de slaapkamer. Je kunt ook ontbijt of lunch op bed laten bezorgen. Wanneer de reis op zijn einde loopt kun je, je nog even opfrissen onder de douche in de badkamer.

Privé personeel

Tijdens de vlucht kun je er van uitgaan dat je ultiem kunt relaxen en op je wenken bediend wordt. Zo heb je als tijdelijke eigenaar van The Residence een eigen butler die er voor zorgt dat je niks te kort komt. De chef-kok die speciaal mee vliegt zet de meest exclusieve en heerlijke gerechten voor u op tafel. Geen standaard vliegtuigvoedsel, maar bereid met verse ingrediënten. Benieuwd naar deze unieke ervaring? The Residence is alleen te boeken vanaf of naar London, New York en Sydney. Klinkt dit als muziek in je oren, maar geeft deze drie kamer suite je toch een benauwd gevoel? Kijk dan eens naar de luxe privé Boeing, waarbij je het complete vliegtuig tot je eigen beschikking hebt.

Source :

Etihad.comESSENTIALS