Eerste foto’s iPhone 6 duiken op

We hebben de iPhone 5s (of 5c) nog maar vier maanden in onze hebberige handjes kunnen nemen en er duiken overal al weer nieuwtjes op over de iPhone 6. Niet heel vreemd natuurlijk, want elke gadgetfreak wil wel weten wat Apple voor ons in petto heeft. Afgelopen week lekten de eerste foto’s uit van de nieuwe behuizing van de iPhone 6.

Gadgetblogger Sonny Dickson was de eerste die met de foto’s op de proppen kwam. Hij wist in het verleden vaker dit soort primeurs te brengen, dus verschillende serieuze media namen de foto’s over. De foto’s laten een design zien dat het midden houdt tussen een iPad Air en een iPod Touch in de kleuren grijs en goud.

Dickson bracht de foto’s overigens niet als hard nieuws en stelde er zelf ook nog de nodige vragen bij. Op het bekende blog Mashable werden de foto’s al zelfs ronduit nep genoemd, wat geconcludeerd zou kunnen worden uit de vegen die op de foto’s te zien zijn. Deze zouden duiden op een creatie in PhotoShop in plaats van echte foto’s van de nieuwe iPhone.

De foto’s passen echter wel bij de al eerder opgedoken geruchten dat de iPhone 6 over een groter scherm zou beschikken dan zijn voorgangers. Het feit dat de gerenommeerde krant The Wall Street Journal al met dit bericht kwam, duidt erop dat dit iets is waar we daadwerkelijk rekening mee kunnen houden.

Wat weten we wel?

Exacte details zullen waarschijnlijk pas in het najaar bekend worden, doorgaans het moment waarop Apple een nieuwe iPhone aankondigt. Wel wordt er al veel gespeculeerd over onder meer een gebogen scherm, zonnecellen onder het scherm, een 10-megapixelcamera en de mogelijkheid om draadloos op te laden.

Wanneer de iPhone 6 op de markt komt is het de vraag of dit nieuwe model het succes van de iPhone 5s zal evenaren. Ondanks dat het toestel duurder is dan de concurrerende modellen met Android, is het momenteel nog steeds de best verkopende smartphone van Nederland. Deels is dat natuurlijk een kwaliteitskwestie, maar het helpt bijvoorbeeld ook dat de 5s via Vodafone i.c.m. een RED-abonnement al zonder extra toestelkosten verkrijgbaar is.

alle-iphones

2 comments

    1. Hi Fred,

      Klopt! Wij plaatsen inderdaad reclame op de website om de website online te houden én elke dag nieuwe berichten voor jullie te plaatsen!

      Ik hoop dat je ondanks deze reclame de site toch leuk genoeg vindt om deze te blijven bezoeken. We doen er namelijk alles aan om het zo leuk mogelijk te maken en te houden!

Comments are closed.