Met deze E-strap wordt ieder horloge een smartwatch

Gear

Voor sommigen is een smartwatch een heerlijke gadget. Je kunt er je beweging, slaappatroon en berichten mee bijhouden. Helaas voor de horlogeliefhebbers ziet zo’n smartwatch er alleen niet zo piekfijn uit als een klassieke horloge. Je Rolex opgeven voor een smartwatch is dus geen optie. Maar met de E-strap van Frédérique Constant hoeft dat ook helemaal niet. De E-strap is een slimme horlogeband die van elk horloge een smartwatch maakt. I-dé-aal!

smartwatch-4

De E-strap

Je favoriete horloge wordt nog fraaier door dit geniale idee. Het technische deel van de smartwatch zit nu namelijk niet meer in het uurwerk, maar in de gesp van het bandje. Het stukje technologie is op subtiele wijze verwerkt in je horloge en je kunt hem op ieder horloge installeren. Het bandje is via Bluetooth verbonden met je telefoon. Zo kun je met je telefoon precies bij houden hoeveel je beweegt en zien of je slaapritme op peil is. Hiervoor gebruikt Frédérique Constant een app die al eerder ontwikkeld is voor de horological smartwatches. Dit zijn stijlvolle horloges, zonder touchscreen, met smartwatch technologie die verwerkt is in het uurwerk.

smartwatch-2

Design

De E-strap is te verkrijgen in het zwart en verschillende tinten bruin. Voor de kleur van de gesp kun je kiezen uit goud, rosé goud of roestvrij staal. Je kunt hem dus precies naar wens samenstellen en hem passend maken voor je favoriete horloge. Je kunt natuurlijk ook meteen je gehele horlogecollectie smartwatch proof maken. De E-strap van Frédérique Constant kost tussen de €229,-  en €249,- .

smartwatch-3

Total
1
Share