Duurste optrekjes in de VS

In Amerika is alles groot en ze overdrijven altijd. Sommige huizen in de Verenigde Staten zijn echt gigantisch. Je kunt het zo gek niet bedenken of zij hebben het. Vierkante meters waar je bang van wordt, met alles erop en eraan.

8. Lake Tahoe, Glenbook | $98 miljoen

Shakespeare Ranch

Deze boerderij begeeft zich op 133 hectare grond, aan een meer in Nevada. Op deze ranch bevinden zich 17 gasthuizen, 882 m2 landhuis met garage, 121 meter lange pier met een boottaxi. Verder is er een entertainment schuur te vinden uit de 19e eeuw met keuken, wijnkelder en inclusief chefkok. Ook is er een overdekt zwembad in huis, paardenstallen en een kas. Lionel Richie, Robbie Williams en Jay Leno zijn hier regelmatig te vinden op het ‘Glenbrook Rodeo’ event.

7. New York City | $100 miljoen

Dit triplex penthouse bevindt zich in Manhattan aan de 150 W. 56th Street. Het penthouse heeft binnen een oppervlakte van ongeveer 745 m2 en buiten ongeveer 28 m2. Er zijn zes slaapkamers te vinden, negen badkamers en er is een schoonmaakdienst. Je moet wel, met zoveel ruimte. Het penthouse heeft een adembenemend uitzicht op onder andere Central Park en The Empire Statebuilding. Ik vergeet bijna het hoogtepunt: je hebt je eigen lift!

6. Pumpkin Key | $110 miljoen

Een privé eiland in Pumpkin Key, dat tien minuten met de helikopter verwijderd is Miami. Tja, waarom niet? Het eiland is voorzien van een grote woning met drie slaapkamers, twee kleine conciërgewoningen en een groot luxe appartement aan de haven. In het centrum van het eiland zijn er tennisbanen te vinden, die ook dienen als een helikopterplatform.

Pumpkin Key prive eiland

5. New York City | $118,5 miljoen

Dit penthouse bezit maar liefst de bovenste twee verdiepingen van het complex. Deze flatje is maar liefst 1434 m2,  heeft drie keukens, 12 slaapkamers en 15 badkamers. Het complex bevindt zich tussen het Vrijheidsbeeld en het nieuwe World Trade Centre.

4. Santa Barbara, Californië | $125 miljoen

Dit landgoed is 237 hectare groot en heeft er klein villa’tje op staan van 2740 m2. Er zijn meer dan 30 kamers te vinden waaronder een formele woonkamers in de privé vleugel rond een centrale binnenplaats. Verder zijn er tien huisjes te vinden, boomgaarden en paardensport faciliteiten.

Santa Barbara, Californië

Nou als je dit al overdreven vond zet jezelf dat schrap. Hier komt de top 3 duurste huizen!

3. Beverly Hills, Californië | $135 miljoen

Dit pand verscheen in de films ‘The Godfather’ en ‘The Bodyguard’, dus dan weet je al voldoende, zonder het gezien te hebben. Het pand is in Spaans – Italiaanse stijl gemaakt en het heeft een stukje geschiedenis. William Randolph Hearst heeft hier vroeger gewoond en was een invloedrijke Amerikaanse krantenmagnaat. Verder overtreft dit pand alle voorgaande huizen met twee filmzalen, een spa, ontelbaar veel kamers en nog veel meer.

01 (1).jpgBeverly Hills, Californië

2. Hillsboro Beach, Florida | $139 miljoen

Het is gewoon absurd voor woorden maar het kan dus nog groter. Waar moet je beginnen. Dit herenhuis is 3900 m2, genaamd Le Palais Royal. Er is een IMAX-theater aanwezig, een f*cking groot zwembad met 22-karaat bladgoud afwerkingen en een garage die groot genoeg is voor 30 auto’s. Omdat het kan! Dit herenhuis is gelegen aan de Atlantische Oceaan, heeft elf slaapkamers en zeventien badkamers.

Hillsboro Beach

1. East Hampton | $140 miljoen

Op dit landgoed zijn er twee huizen te vinden. Het hoofdverblijf, Shepard Krech House, heeft een woonkamer verdeeld over drie verdiepingen, een bibliotheek en een fitnessruimte. Het huis heeft zes slaapkamers en heel wat hectare grond. Het tweede huis heeft vier slaapkamers. Natuurlijk is er buiten veel te vinden zoals een tennisbaan, een vijver, een buiten zwembad, een hot tub en een zonneterras.

East HamptonESSENTIALSMEER ESSENTIALS