De hamburger van je dromen kost $295,-

Als echte hamburgerliefhebber kon ik dit je niet onthouden. Vaak fantaseer ik over hamburgers, bacon, combinaties, sauzen, en broodjes. Wat nou als je de allerduurste ingrediënten verzameld en hier een hamburger van maakt? Het resultaat is adembenemend…

Duurste hamburger ter wereld: Serendipity 3

Hij kost $295 dollar , de meeste luxe hamburger van de wereld. Te verkrijgen bij het New Yorkse restaurant ‘Serendipity 3’. De ‘Le Burger Extravagant’ zoals de burger heet is belegd met de meest exclusieve producten. De hamburger staat zelfs in het Guinness Book of Records.

Wagyu rundvlees

Een hamburger van normaal rundvlees kan dan ook echt niet meer. De hamburger op dit broodje is gemaakt van Japans Wagyu rundvlees, vlees dat bekend staat als zeer exclusief en smaakvol. De Japanse keizer was vroeger al liefhebber van Wagyu rundvlees. Daarnaast is het ook nog eens erg gezond. Wagyu rundvlees is namelijk goed voor het cholesterol. De keizerlijke runderen worden zelfs gemasseerd en gefokt in speciaal geprepareerde verblijven.

De Wagyu hamburger is doordrenkt met witte truffelboter, belegd met James Montgomery cheddarkaas, zwarte truffels en een gebakken kwarteleitje. Om het geheel in stijl af te maken ook nog bladgoud en Kaluga kaviaar.

Om nog een extra luxe detail toe te voegen, wordt de hamburger bij elkaar gehouden door een massief gouden tandenstoker, ingelegd met diamanten. Deze tandenstoker is ontworpen door de wereldberoemde New Yorkse juwelier Euphoria. Zo heb je ook nog een leuk aandenken aan je hamburger.

Liefdadigheid

Wanneer je de Le Burger Extravagant besteld, geniet je niet alleen van de meest exclusieve en duurste hamburger op deze aardbol. Nee, er is meer. Serendipity doneert namelijk alle winst aan de stichting Bowery Mission. Een stichting die minderbedeelden New Yorkers en daklozen hulp biedt.

Rapper 2 Chainz probeerde de burger in zijn show ”most expensive shit” en ook hij was erg onder de indruk.

Source :

MOSESSENTIALS