Du Broque Couture

Du Broque Couture is een nieuw Nederlands upcoming brand van Robin den Brok. Een jonge en talentvolle ondernemer uit ’s-Hertogenbosch, die middels dit modieuze kledingmerk de wereld wilt veroveren. Robin was al op jonge leeftijd zeer geïnteresseerd in mode. Nu hij zijn eigen merk heeft is daarmee een van zijn dromen uitgekomen.

Du Broque Couture is een merk met zeer exclusieve kleding. Ze streven een eye-catching design na en gaan alleen voor de hoogste kwaliteit.

De missie van Du Broque Couture is zoals den Brok het zelf zegt: “Take streetwear to the next level”.

Het mooie van de kleding van Du Broque Couture is dat het om kleine oplages gaat en je dus echt te maken hebt met exclusieve producten waardoor je niet snel iemand met ‘jouw’ kleding ziet lopen. Daarnaast is niet alleen het product exclusief maar ook de verpakking die je persoonlijk krijgt thuisgestuurd is bijzonder.

De kleding van Du Broque is momenteel alleen nog te koop via zijn eigen webshop.

WIN een AK-47 white t-shirt

Manify zou Manify niet zijn als we de lezers niet zouden trakteren! Dus gaan we twee AK-47 white t-shirts weggeven. Wil je kans maken één van deze toffe t-shirts? Let goed op!

Deel dit artikel op onze Facebookpagina. Dat doe je als volgt: Kopieer de link van dit artikel, ga naar onze Facebookpagina, kopieer de link EN vertel waarom jij één van de twee shirts MOET winnen!!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS

11 comments

  1. # Du Broque Couture
    Ik -40 kg,écht waar!,maar doe mee voor mijn zoon hihi @Bjorn Gijsberts

  2. Ach, ik MOET helemaal geen shirt winnen. Ik zou het alleen wel errug leuk vinden als het toch zou lukken. Ik weet wel iemand die het zeer waardeert als ik hem dit cadeau doe.

Comments are closed.