Driveclub: Racen met je vrienden op de PS4

Driveclub misschien wel de dikste racegame van dit jaar. Hij is playstation 4 only, dus helaas voor de rest! Driveclub is wel een arcade game, maar realistisch is hij zeker! In Driveclub kan je racen met alle merken, echte merken dus Mercedes, BMW, Audi ze zitten er allemaal. In Driveclub draait alles om jouw prestaties en die van je vrienden.

Je kan een eigen club maken en vervolgens opnemen tegen andere clubs, maar natuurlijk is het ook de uitdaging om de tijden van je vrienden te verbeteren. Er zijn heel veel stats die je kan verbeteren, het gaat daar niet alleen om wie het snelste rondje rijdt.

Het spel ziet er grafisch heel goed uit en maakt goed gebruik van de mogelijkheden van de PS4. Hou jij van racen en je hebt een Playstation 4, dan zou ik maar gauw beginnen aan Driveclub. Het mooiste zou zijn dat je ook nog vrienden hebt, mocht je die niet hebben is de game misschien minder leuk.  Dus ik zou het in deze volgorde aanschaffen playstation –> vrienden –> Driveclub.

Wel je meer weten check dan de onderstaande trailer en je hebt gelijk het gevoel wat Driveclub ademend. Daaronder staat een video met een kleine 2 minuten aan gameplay, zodat je de indruk krijgt hoe het er uit ziet, uiteraard zijn er veel meer circuits, routes en auto’s.

Trailer

De gameplay

Wil je meer weten? En weten welke opties er allemaal zijn qua versies die je kan kopen? Check dan even de website van DriveclubESSENTIALSMEER ESSENTIALS