Doomsday bunker: overleven in stijl

Ooit erover nagedacht hoe je gaat overleven als het einde der tijden misschien wel inzicht is? Op een top secret place in Kansas ergens in de buurt van Colorado is een luxueuze bunker gebouwd. Je moet alleen wel bakken met geld hebben wil je een plek bemachtigen in de doomsday bunker. Voor twee miljoen heb je al een halve etage waarin je comfortabel kunt overleven. Maar je geld is het zeker meer dan waard, je krijgt er namelijk veel luxe voor terug en merkt er niks van dat je zo’n 50 meter onder de grond zit.

Doomsday bunker

De doomsday bunker, van maar liefst vijftien verdiepingen, is gebouwd om je in veiligheid te brengen in geval van nood. De muren van de doomsday bunker zijn 2,7 meter dik en kunnen je zelfs beschermen tegen nucleaire aanvallen. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien zoals flatscreen tv’s en voedsel.
En wat dacht je van een zwembad met getekend strand en palmbomen, een klimwand, een sportschool en zelfs een bioscoop. Veel gekker moet het niet worden! Maar je moet iets als je onderduikt voor een terroristische aanslag. Allemaal heel leuk en aardig maar zullen ze ook aan een voorraad alcohol hebben gedacht?

En dan nu een filmpje over de doomsday bunkerESSENTIALSMEER ESSENTIALS