Dineren @ The Oyster Club

Af en toe moet je flink uitpakken én dan zit je bij The Oyster Club aan het juiste adres. Al vaker zijn we te gast geweest bij The Harbour Club Scheveningen en Amsterdam, maar afgelopen week pas voor het eerst bij The Oyster Club. Het is anders, maar toch zie je ook veel vergelijkingen. Een ding is zeker: in beide restaurants is het eten voortreffelijk!

Oesters en Sushi

Hou je van oesters? Dan moet je natuurlijk naar The Oyster Club, anders hadden ze ’t wel The Frikandellen Club genoemd. Ze hebben veel verschillende soorten en zijn werkelijk heerlijk. Maar ook de sushi… Ik heb altijd geroepen: ‘Sushi is overrated!’ En dat zeg ik nog steeds, want jezus wat kunnen mensen een heisa maken over sushi. Maar als ze het over de sushi van The Oyster Club zouden hebben, dan zou ik ’t stukken beter begrijpen. Die sushi daar smaakt zo lekker, alsof er een engeltje op je tong poept… of hoe zeggen ze dat ook al weer?

Locatie

Niet alleen het eten is er goed, ook uitzicht is heel uniek. Van binnen ziet het restaurant er natuurlijk super uit, maar ook het uitzicht in het Olympisch Stadion is heel gaaf. Tijdens het eten heb ik kunnen kijken naar, ten eerste mijn tafelgenoten, maar ook naar mensen die aan ’t discuswerpen en kogelstoten waren.

Friends with Culinairy Benefits

Vrienden van The Oyster Club worden uitgenodigd om in de maanden januari en februari te komen dineren met een korting van 15% op de bon. Dat jij dit artikel leest, maakt jou een echte Manifiër en dus een vriend van The Oyster Club. Wil je de lekkerste sushi en beste oesters van Nederland proeven? Reserveer dan o.v.v. Friends of Manify via www.theoysterclub.nl of 020 570 8400.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS