Dit lesbische zomerfestival zal jij helaas nooit kunnen bezoeken

Tenzij je zelf lesbisch bent, dat scheelt een hele hoop. En anders helaas pindakaas, want dit vijf dagen durende festival is zo goed als dat het doet lijken. De foto’s zijn het bewijs!

Poolparty

Bij een poolparty hebben we meestal het beeld (maar vooral de hoop) dat er een groot aanbod aan schaars geklede vrouwen rondom het zwembad dansen. De werkelijkheid is helaas anders. Er komen vooral anabole gasten en boeren op af, die net als jij hetzelfde idee van de poolparty hadden. Vrouwen zijn schaars en de concurrentie is hoog. Nou is er jaarlijks een event in Californië met alléén maar vrouwen. Dit klinkt misschien als een jongensdroom, maar Club Skirts Dinah Shore Weekend is een vijfdaags muziekfestival voor lesbiennes. Het wordt gezien als het grootste lesbienne event van de Verenigde Staten, zelfs wereldwijd.

Credits: LA Weekly

 Credits: LA Weekly

The Dinah

In het zonnige Palm Springs vond eind maart/begin april 2016 het vijf daagse festival voor de vijfentwintigste keer plaats. Denk maar niet dat de deelneemsters aan dit festival een tentje op moeten zetten in een weiland en zich een paar dagen moeten behelpen op een camping. The Dinah wordt georganiseerd in en rondom het Hilton Hotel in Palm Springs. Gedurende deze vijf dagen zijn er diverse events en activiteiten om aan deel te nemen. Maar uiteindelijk draait het allemaal om feesten in en rondom het zwembad of in een nachtclub.

 Credits: LA Weekly

 Credits: LA Weekly

Jongensdroom

Het klinkt misschien als een jongensdroom, een poolparty met een paar duizend vrouwen. Maar de reden dat al deze vrouwen samen komen is omdat ze op vrouwen vallen. Daarbij wordt de toegang voor mannen ontzegd (op wat uitzonderingen na dan). Tijdens de afgelopen editie waren 20.000 vrouwen met verschillende nationaliteiten aanwezig. Hoe dan ook, het levert wel leuk beeldmateriaal op, zo’n poolparty met alleen maar vrouwen 😉

 Credits: LA Weekly

 Credits: LA Weekly

 Credits: LA Weekly

 Credits: LA Weekly

Credits: The Lad Bible

 Credits: LA WeeklyESSENTIALS