Destiny: Beter dan Halo?

Destiny is de nieuwe game van de developers van Bungie in samenwerking met Activision (Ja, die gasten van Call of Duty).

Na inmiddels al enorme vette games uit te hebben gebracht zoals HALO en Call of Duty, komen zij nu met een nieuwe game: Destiny.  Een game waar zij ook enorm veel van verwachten. Ze verwachten zelfs dat het groter gaat worden dan al hun vorige games.

Destiny

Destiny is een game die zich afspeelt in de toekomst. Ik zou hem het beste omschrijven als een First Person Shooter MMORPG en ik vind het wel wat weg hebben van World of Warcraft.  Je bent een ruige Guardian en je taak is de mensheid en de aarde te beschermen. Het speelt zich veelal af in de ruimte of futuristische plekken op aarde.  Je kan voordat je begint kiezen welk ras en soort Guardian je wilt zijn.  In verloop van de game kan je steeds meer wapens, gear en andere meuk verzamelen zodat jouw karakter beter en beter wordt. Je kan missies doen allen of in teams. In de officiele versie zullen ook de bekende ‘raids’ en andere gamemodes zitten, die we kennen van andere MMORPG games. Daarnaast kan je ook gewoon multiplayer spelen tegen elkaar zoals je dat van bijvoorbeeld Call of Duty kent.

De game is afgelopen maand tijdelijk bespeelbaar geweest als Beta en is nu offline gehaald.  9 september is de releasedatum en zal hij beschikbaar zijn voor de Playstation 3/4 en de XBOX 360/ONE.  Ik heb hem in ieder geval in de preorder staan en kan eigenlijk niet wachten tot 9 september.

Check de volgende trailer om jezelf te overtuigen dat deze game moddervet is.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS