Manify Monday Babe: Denise Milani

In 1983 kwam er een engeltje te aarde. En niet zomaar een engeltje, nee, nee, een engeltje met een groot talent! Ze heeft namelijk een zeer sterke rug. Dit komt door jarenlange training. De ‘balast’ die ze dagelijks met zich mee draagt, is vermoedelijk de reden van dit talent. Maar het zijn maar speculaties hoor.

denise milani

De balast van Denise Milani

Om even ‘to ze point’ te komen, Denise Milani heeft een vrij grote borstpartij. En het mooie is, bij het creëeren hiervan is ook geen grammetje plastic en/of siliconen komen kijken. Met deze boys verdient ze ook d’r dagelijks kost, want fotografen smullen van d’r. Ook de rest van haar lichaam en toetje zien er ook zeer triomfantelijk uit hoor!

Denise Milani

Enige tijd geleden werd dit popje geboren in de Tsjechische Republiek. Al tijdens de middelbare school had ze door dat ze anders was dan anderen. Toen was dit nog niet persé positief, maar later, toen ze ook naar LA verhuisde, was ze maar al te blij. Net als, vriendinnetje Françoise Boufhal, rolt het geld binnen door af en toe met een flinke déco op de foto te gaan. Al met al, een prima Manify Monday Babe dus!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS