Denim yourself with Dumluck!

Hem

Dumluck werd opgericht door Kenley Chittick hij is echter niet alleen de eigenaar, maar hij is ook zoals Dumluck het zelf noemt: The Crafts Man. Alle kledingstukken worden op traditionele wijze gemaakt met industriële machines, die zijn opgekocht bij bedrijven en hun nut hebben verloren door de lage lonen en die door concurrentie de strijd uiteindelijk op moesten geven.

Wintercollectie

Na de twee eerdere top collecties van Dumluck was het nu tijd om met een grotere en echte winter collectie te komen. De inspiratie voor deze derde collectie genaamd ‘The Third’ komt voornamelijk uit de levensstijl en passie van de zogenaamde ‘’denimheads’ voor ruwe materialen. Naast de klassieke Indigo modellen is er ruimte gemaakt voor selvage denim in winterse tinten en opvallende pasvormen waarmee jij deze winter kan shinen.

De collectie bevat zoals gewoonlijk allerlei artikelen, niet alleen spijkerbroeken waaraan vooral gedacht zal worden bij het label denim maar ook jasjes en blousjes, zoals hieronder te zien is.

Dumluck richt zich met zijn collecties en de uitstekende kwaliteit hiervan niet alleen op de man die al besmet is door het denim virus maar ook op de man die nog besmet moet worden. Oftewel de ‘’True Blue Believers’’, zoals Dumluck deze doelgroep noemt. Meer op http://www.dumluck.nl/

DumluckESSENTIALSMEER ESSENTIALS