De Airbus A380 is een beest

Na de ‘Jumbo Jet’ (Boeing 747) heeft de Airbus A380 het stokje overgenomen als grootste passagiersvliegtuig ter wereld. En het is echt een enorme kast! Het vliegtuig, dat twee verdiepingen heeft, bied plaats aan ruim 850 passagiers plus natuurlijk de bemanning. Er is maar één vliegtuig groter dan de A380 en dat is het vrachtvliegtuig de Antonov An-225. Wat je in dit Russische bakbeest niet krijgt is de luxe die de Airbus A380 biedt, vooral de exemplaren van Emirates!!

Airbus A380 van Emirates

We weten allemaal dat je met de vliegmaatschappij Emirates flink in de watten wordt gelegd. Maar in een A380 heb je meer ruimte voor luxe, dus meer luxe! Zo heb je een eigen privé-domeintje met alles wat je hartje begeert, waaronder ontzettend veel beenruimte, zelfs als je ligt. De ruimte die plaats geeft voor één passagier, bij Emirates, daar passen er wel zes bij Ryanair! En dat zegt iets over beide vliegmaatschappijen.

In de Airbus van Emirates heb je je eigen tafel, televisie (met afstandsbediening), optie tot het meekijken met de vele camera’s op en in het vliegtuig, een multi-mediascherm met series en games en optie om je stoel helemaal plat te leggen. Ook staat er een stewardess altijd tot je beschikking en krijg je een paar heerlijke sokken van Emirates!

 

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS