Dakloze bodybuilder: Sayagh Jacques

Tja, daklozen. De een heeft hele domme pech in zijn of haar leven gehad en sommige kiezen er bewust voor. Feit blijft dat er achter iedere dakloze wel een verhaal zit. Maar wat te denken van Sayagh Jacques, de meest gespierde dakloze bodybuilder?

Sayagh Jacques

Waar we normaal over de geneugten van het leven schrijven bekijken we het deze keer vanuit een andere hoek. Sayagh Jacques is een 50-jarige dakloze man die al vele jaren door de straten van Parijs zwerft.

Zijn oefeningen om gespierd te blijven doet ie gewoon midden op straat. Terwijl voorbijgangers langslopen doet Sayagh zijn pull ups, push ups & buikspieroefeningen. Geholpen door een kabel, wat touw en wat leren banden doet hij zijn oefeningen hangend aan een lantaarnpaal of gemeente meubilair.

Het geld wat voorbijgangers aan hem geven gebruikt hij niet voor saffies of drank. In plaats daarvan probeert hij alleen maar voedsel te eten die gezond zijn voor zijn lichaam en waardoor hij meer spiermassa kan kweken. Petje af, als je bedenkt dat hij helemaal niet veel te eten heeft.

Dakloze bodybuilder

Geïntrigeerd

Regisseur Julien Goudichaud kwam hem toevallig tegen op straat en was gelijk geobsedeerd door de oefeningen die Sayagh op straat deed waarna hij een praatje met hem begon te maken. Geïntrigeerd door zijn verhaal besloot hij een korte video over zijn leven te maken. Respect!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS