Dagelijkse dingen kunnen ook stijlvol zijn!

Je hebt bepaalde dingen die je misschien wel iedere gebruikt. Er is niks bijzonders aan deze dingen maar ook dit kun je stijlvol maken. Niet zomaar een aansteker maar een zipper of geen sigaretten pakje maar een doosje speciaal voor de sigaretten.

Stijlvolle dagelijkse dingen

1. Aansteker

Sigaretten roken is niet heel stijlvol, maar ach, sommige mensen zitten er nou eenmaal mee opgescheept. Dus als je je sigaret aansteekt, doe het dan op de meest stijlvolle manier: met een Zippo of lucifers. Dit straalt net wat meer klasse uit. Rook je zelf niet? Steek dan die van anderen (lees: vrouwen) aan op dezelfde manier. Ben je het heertje hoor!

Zippo - Shutterstock

2. Whiskey glas

Een glaasje whiskey a day, keeps the doctor away. Ga toch lekker zitten voor die whiskey met een mooi kristal glas om het af te maken. Tilt de hele beleving naar een hoger niveau!

Dagelijkse dingen 3 - shutterstock

3. Koptelefoon

Op de fiets of in de trein, een muziekje in je oren is altijd fijn. Weg met die vervelende oortjes en zet een stijlvolle koptelefoon op je knar, zoals bijvoorbeeld de Seinheiser Urbanite. Ziet er niet alleen gelikt uit maar er komt ook een geluid uit de speakers waar je bang van wordt.

Sennheiser Urbanite - Review Manify 3

4. Portemonnee

Je hebt een portemonnee en een portemonnee. Iets waar je tot nu toe nog niet zonder kan. De één koopt een portemonnee voor de functie en de ander ook voor de stijl, zoals de Floki. Het is een fashion item en echt iets waar je mee mag pronken als je het uit je broek haalt. (die zin zou uit context vrij apart zijn)

5. Zak horloge

Een horloge is altijd een leuk accessoire en kan een eyecatcher zijn van je outfit. Maarrrrr, iedereen heeft een horloge. Hoe tof is het als je een zak horloge te voorschijn haalt? Zoiets komt niet meer veel voor, maar gaat wel terug komen! Als je hem er uit haalt trek je in ieder geval zeker de aandacht…

Dagelijkse dingen 4 - shutterstock

6. Sigaren doosje

Je koopt sigaren maar hoe neem je dit mee? Je moet natuurlijk wel iets stijlvols hebben om de sigaren in te doen, maar ook wat representatief is om tevoorschijn te toveren. Waarom geen tof stijlvol sigaren doosje?

Sigarendoosje - Shutterstock

7. Paraplu

Helaas wonen we in een land waar de regen geregeld met bakken uit de lucht komt. (Niet echt met bakken natuurlijk, dat zou pijnlijk zijn). Maar een paraplu is dus een vaak geziene accessoire. ’t Grappige van paraplu’s is dat ze er altijd zijn, net als pennen. Niemand koopt die dingen. Ze zijn er gewoon. Maar wil je niet met een rood-gele paraplu rondlopen van het plaatselijke bouwbedrijf, haal dan een stijlvolle. Met een houten steel en zo’n rond hengsel, weet je wel?

Paraplu - ShutterstockESSENTIALS