De Corridor Bar: een zowel stijlvol als functioneel meubel voor je interieur

Laatst hadden we het over mancave essentials, dé meest mannelijke meubels en ideeën om een perfecte plek in te richten waar jij je als een vis in het water voelt. Denk hierbij aan de Jaguar bookcase, de Emperador sigarendoos of de Marshall Fridge. In dit lijstje staat ook een bar, die is natuurlijk onmisbaar in een mancave. Maar er is niet altijd plek voor en eigenlijk is deze Corridor Bar ook heel fancy!

Corridor Bar

Elke man heeft wel ergens zijn verzameling drank. Bij de één is dit in een design rek, bij de ander in de kast. Weer een ander heeft inderdaad een bar en een mancave. Maar deze Corridor Bar zal het ook prima doen in jouw woning.

Het is een ontwerp van BDI, een bedrijf die zich richt op meubels die uniek, functioneel en adembenemend mooi zijn. De bar is daarom dan ook een perfecte combinatie van stijl en functie. Hij biedt genoeg ruimte voor de opslag van een groot aantal flessen drank, glazen en andere handige ingebouwde fucties als een flessenopener en een kurkentrekker. De bar is overzichtelijk en erg handig in gebruik. Daarnaast beschikt hij ook nog over een werkblad waar genoeg ruimte is om verschillende cocktails te mixen of je wijn in te schenken.

Source :

BlessthisstuffESSENTIALSMEER ESSENTIALS