De Cobalt Valkyrie voor al je privé tripjes!

We vallen je de laatste tijd wel vaker lastig over privé vliegen. Het is gewoon awesome! Stel je maar eens voor dat we allemaal zouden rondvliegen, in plaats van rondrijden. Geen files, maar ook geen hele dikke auto’s. Hoe dan ook, het bezitten van een eigen vliegtuig is niet cheap. Er is echter hoop voor de privé luchtvaart, meet: de Cobalt Valkyrie!

Features

De Cobalt Valkyrie, die meer weg heeft van een gevechtsvliegtuig dan andere jets uit de recreatieve sector, is gewoon badass en ook nog geschikt voor vakanties! Hij biedt ruimte aan vijf personen plus bagage en heeft een actieradius van 2.750 kilometer. De glazen cockpit geeft je 320 graden zicht, waardoor je ook tijdens je trip van het uitzicht kan genieten. De Valkyrie heeft een 350 pk propeller motor, die hem de gelegenheid geeft om een maximale snelheid van 440 km/u te bereiken. Dit maakt dat je in een paar uurtjes iedere stad in Europa kan bezoeken. Je dagje Amsterdam ruil je in voor een tour door Istanbul en je drankje met die toffe chick doe je niet bij dat gezellige barretje in de stad, maar liever op een terrasje in Venetië. De sky is the limit!

De Cobalt Valkyrie

De privé jet biedt een nooit eerder vertoonde prijs kwaliteitsverhouding. Voor een kleine €650.000 kan deze vliegmachine al van jou zijn. Dit is revolutionair goedkoop als je het afzet tegen de Cobalt’s marktconcurrenten. Als dit nog steeds een beetje te gortig voor je is, niet getreurd, vroeger had ook niet iedereen direct zijn eigen auto. Mocht je de Cobalt Valkyrie nou toch heel graag kunnen vliegen, koop hem gezamenlijk twaalf vrienden tikken allemaal €55.000 en je bent één maat per jaar eigenaar van je eigen privé jet! Zie de Cobalt Valkyrie hieronder in actie.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS