Coachella 2017 live volgen doe je hier!

Misschien wel ’s werelds meest bekende speeltuin voor volwassenen is het, Coachella. Dit festival trekt jaarlijks de meest prachtige mensen naar Californië om twee weekenden lang te feesten met de grootste namen. Zowel op het podium, als in het publiek. Headliners als Beyonce en Daft Punk zijn dit jaar aanwezig, maar je moet ook niet gek opkijken als je jouw favoriete Instagrammodelletjes tegen het lijf loopt. Dames als Gigi Hadid, Romee Strijd en Emily Ratajkowski huppelen er gewoon rond.

Livestream Coachella 2017

Nu is de kans groot dat, aangezien je dit artikel aan het lezen bent, jij daar niet rondhuppelt, maar maak je niet dik. Je kan er virtueel wél bijzijn. Via drie officiële lifestreams om precies te zijn. Wij hebben ze mooi op een rijtje gezet. Dus check de timetable hier en geniet op deze druilerige Eerste Paasdag vanaf de bank van Coachella 2017!

UPDATE: alleen het eerste weekend van Coachella waren er livestreams. Dat weekend is helaas voorbij, maar we blijven de onderstaande feed ook tijdens het tweede weekend updaten. Hier kun je je vermaken met wat bekende gezichten op Coachella 2017:

Always a good time with this one 💛

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

day 3 todayyy

A post shared by Martin Garrix (@martingarrix) on

I LOVE IT HERE

A post shared by thisislennon (@lennonstella) on

COACHELLA

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

COACHELLA PART 1

A post shared by Imaan Hammam (@imaanhammam) on

my girls @victoriassecret #vsangeloasis

A post shared by Martha Hunt (@marthahunt) on

been doing this since before you were a bloop in the womb

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

 ESSENTIALSMEER ESSENTIALS