Clock Tower omgetoverd tot penthouse

Altijd al in een super de luxe penthouse willen wonen met het mooiste uitzicht ooit? In Brooklyn, New York hebben ze een oude kloktoren omgebouwd tot penthouse. Dit is toch wel een van de meest unieke plekken om te wonen. Zeker de moeite waard om even je bankrekening te checken, want er zit wel een goed prijskaartje aan.

Clock Tower

In deze gigantische Clock Tower zit een appartement dat te koop staat voor maar liefst 18 miljoen euro. Een van de duurste appartementen in New York! Je krijgt wel waar voor je geld: Het pand is 633 m2 groot en heeft een prachtig uitzicht op de Big Apple. Vanuit het bad kijk je zo op het Statue of Liberty. De Clock Tower bestaat uit drie verdiepingen en een glazen lift. Zo kun je altijd genieten van het uitzicht. Daarnaast kun je ze ook wel goed gebruiken hoor, want één van de verdiepingen is wel tien meter hoog!
Verder heeft het appartement drie mega grote slaapkamers, drie badkamers en een mooi terras. Vergeet de grote klokken niet die zijn verwerkt in ramen, in elke muur!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS