Fitgirl Friday: Clara Lindblom

Ladies

Twee weken geleden waren we ook al op de internationale Fitgirl tour met Anja Zeidler. Deze week gaan we weer de grens over en interviewden we deze schone Zweedse:

Clara Lindblom

Even voorstellen: Wie is Clara Lindblom?
“Ik ben een 22 jaar en ik hou van trainen en ik ben gek op bikini fitness. In 1,5 jaar deed ik mee aan wedstrijden en afgelopen herfst was ik de op één na beste van Zweden! Naast wedstrijden heb ik zojuist mijn opleiding tot personal trainer afgerond en ben ik klaar om aan het werk te gaan. En ja, ik ben single!”

Hoe is je liefde voor fitness begonnen?
“Ik ben altijd al actief geweest, maar mijn ex-vriendje heeft me aan het trainen met gewichten gebracht. Daarvoor deed ik heel veel cardio omdat ik dacht dat gewichten en carbs mij te grof en groot zou maken. Nu zijn gewichten en carbs mijn beste vrienden. Er zijn zoveel meiden die echt bang zijn om te eten. Ik beloof je, het doet je enkel goed!”

Je doet mee aan bikini fitness wedstrijden. Aan hoeveel heb je er deelgenomen?
“Ik heb nu 3 wedstrijden gedaan. Maar geloof me, ik ga niet opgeven totdat ik de top heb gehaald. Mijn droom is dat ik ooit mee mag doen op de Olympia.”

Wat is jouw manier om zo fit mogelijk te worden?
“Ik denk gewoon actief blijven en clean eten. Er zijn geen snelle manieren als je het over fitness hebt.”

Dilemma’s!
“We geven elke fitgirl een aantal wellicht onmogelijke dilemma’s. Je moet kiezen en leg uit waarom je voor deze keuze gaat. Klaar voor? daar gaan we!”

Geen sport of geen gezond eten
“Dat is een makkelijke! Ik zou zeker gaan voor een dag zonder gezond eten. Legday & slecht eten = booty! Haha!”

Biceps of triceps?
“Biceps. Ik hou van ‘Big Guns’.”

Gespierde of grappige man?
“Grappig, zonder enige twijfel!” – YES!

Boven- of onderlichaam?
“Als een bikini athlete zou je misschien denken dat ik onderlichaam zou zeggen, maar nee. Ik zeg bovenlichaam. Ik hou van schouders!”

Bucketlist of Pluk de dag?
“Pluk de dag, neem je leven nooit voor lief!”

Bedankt Clara! Wil je meer van Clara Lindblom zien of wil je op de hoogte blijven van haar? Dan moet je natuurlijk Clara volgen op Instagram!

tags:
Total
4
Share