Citytrips op grote hoogte

Grote steden zien er van boven vaak minstens zo mooi uit als dat je er doorheen loopt. Maar de kans dat je ze zo krijgt te zien is niet heel groot. Als het aan Just Away ligt komt daar verandering in! Voortaan kun je gaan skydiven in Berlijn, dineren hoog boven in de lucht van Wenen of Salzburg van boven bekijken!

Just Away

Just Away is een reisorganisatie voor de reiziger die vaak en kort op vakantie gaat. Op de site kun via een ‘Inspirator’-functie precies aangeven wat je leuk vind als je op citytrip bent en hij geeft dan precies aan welke reizen geschikt voor je zijn. En ze zijn ook nog eens zeer betaalbaar!

Berlin Park Hotel Inn

Skydiven in Berlijn

Als je hoogtevrees hebt is het niks voor jou, maar als je ballen van staal hebt dan is dit je kans om te Berlijn van boven te zien. Op 125 meter hoogte spring je – goed gezekerd – vanaf het dak van hotel Park Inn Berlin Alexanderplatz de diepte in. Je maakt een bijna vrije val langs de veertig verdiepingen richting het wereldberoemde plein. Vlak voor de landing wordt er langzaam geremd tot je uiteindelijk met beide voeten weer veilig op de grond staat. Doe je liever iets minder actiefs, dan ga je toch dineren terwijl je heel Wenen kan overzien!? Echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS