Cinetrip, een van de mafste feesten van Europa!

Boedapest is rijk aan termaalwater, vandaar ook de vele spa’s. Maar eens in de zoveel tijd moeten die spa’s worden schoongemaakt. En de Hongaren zouden geen Hongaren zijn als ze dat niet even vieren door middel van een ietwat extreem feestje. Het maakt niet uit hoeveel decennia de oude spa’s er al staan, het dak moet er af voordat de baden worden schoongemaakt!

Het decor van Cinetrip

Cinetrip8

De organisatie van Cinetrip heeft het qua decor niet moeilijk, want de oude spa’s zien er zowel van binnen als van buiten retevet uit. Zoals heel Boedapest eigenlijk. De meeste spa’s bestaan uit meerdere zalen en de grootste, Szechenyi beschikt over drie grote buitenbaden. Elke zaal wordt volgestopt met boxen, een DJ-set en lasers. Voor de rest wordt het extreem donker gemaakt. Dan kan het grote feest beginnen.

Cinetrip: tikkie vreemd

Cinetrip

Zoals bijna elk feest in Boedapest kun je er helemaal los gaan. De Hongaren zijn echte party-animals en de feestjes zijn altijd een beetje fout. Maar Cinetrip is foutst. Over het algemeen blijven de topjes van de meeste vrouwen niet aan en het kan zomaar gebeuren dat twee mensen elkaar zo aardig vinden dat ze net wat verder gaan dan op reguliere feestjes. En dat in hetzelfde bad als waar jij in staat te feesten. Het is mooi om een keer mee te maken, maar één tip: ga niet kopje onder!

Kijk op de site www.cinetrip.hu voor meer informatie en één tip: Komende oud op nieuw geven ze een enorm feest in de grootste en oudste spa van Budapest!

 

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS