Christmas Gift Guide 2015

Als er iets is waar mannen niet mee om kunnen gaan, dan zijn het wel cadeautjes. Cadeautjes geven, cadeautjes krijgen. Het maakt niet uit, heel goed zijn we er gewoon niet in. Bedenken wat je zelf wilt hebben is minstens zo lastig als het hele jaar lang alles proberen te onthouden waarbij je vriendin zegt dat ze het wilt hebben. Ja lees die zin nog maar eens. Maar Manify is de beroerdste niet en helpt je graag tijdens deze donkere tijden.

Samen met onze partners en ons gezonde verstand hebben we de ideale ‘Christmas Gift Guide’ voor 2015 opgesteld. Dus heb je nog geen idee wat je moet vragen, geven óf wil je gewoon je vriendin heel subtiel tippen. Maak haar dan even bekend met deze lijst.

Christmas Gift Guide

Whisky

Drank is misschien wat voor de hand liggend, maar een goede whisky is dat alles behalve. Zoals The Glenlivet Founder’s Reserve. Deze whisky is misschien wel de fruitigste single malt die er bestaat. Toegankelijk voor zowel de beginnende als gevorderde whisky drinker en geïnspireerd op de originele single malt receptuur van de founder, George Smith. Dit is single malt zoals het ooit bedoeld is. Laat je deze feestdagen inspireren!

Kookboek

Mannen in de keuken, het gebeurd steeds vaker. En dan niet alleen in de keukens van restaurants. Ook thuis weet de man steeds vaker de weg naar het fornuis te vinden en dat is maar goed ook. Natuurlijk zijn er genoeg culinaire hotspots om te genieten van een heerlijke mannelijke maaltijd, maar zelf gemaakt is altijd nóg lekkerder. De volgende twee kookboeken zijn recentelijk gelanceerd en zijn het ideale cadeau voor een man:

‘Meals That Get You Laid’ is de titel van het eerste kookboek en eigenlijk zegt de titel al genoeg toch? De makers hebben onderzoek gedaan naar ingrediënten die lust opwekken, maar ook de manier van bereiden en presenteren komt er in terug. Wij hebben het kookboek ook en het is écht heel tof geschreven!

‘Koken met drank’ is wederom een titel waar weinig aan toe te voegen valt. Mannen houden van goed eten en van lekkere drank. Combineer die twee dingen en je vindt de gerechten, die terug te vinden zijn in dit kookboek. Ook heel tof omschreven zodat elke man er mee uit de voeten kan én van het koken kan genieten!

Schort: Witloft

Scheermes

Waar veel mannen niet snel aan denken bij het maken van een verlanglijst, zijn functionele cadeau’s. Een scheermes is daar een goed voorbeeld van. Wees nou eens eerlijk, met dat botte ding schiet het ook allemaal niet op. Gillette heeft speciaal voor de feestdagen met MyGillette: een gepersonaliseerd scheermesje. Hiermee is het voor de gever een stuk interessanter om te geven, dan ‘zomaar een scheersetje’. En leuker om te krijgen natuurlijk ook! Foto’s, teksten, alles is mogelijk. Op MyGillette kun je €20,99 al een scheersysteem maken en bestellen. Let wel op: de levertijd is twee weken, dus bestel op tijd!

Games

Dat mannen nooit volwassen worden is een feit. Dus vele van ons blijven dan ook zo lang mogelijk gamen. Een potje Fifa met de mannen is al jaren een begrip, maar is natuurlijk meer dan dat. De volgende twee spellen zijn volgens ons dan ook échte aanraders:

Guitar Hero is de game die wereldwijd al door 40 miljoen spelers in het hart is gesloten. Het spel  heeft een compleet nieuw Guitar Hero Live jasje. Een sterk verbeterde guitar controller, honderden hits en twee gloednieuwe manieren van spelen, waarbij je speelt voor een echt publiek dat reageert op jouw performance. Het is niet zomaar een game, maar ook een super tof gezelschapsspel!

Destiny, de grootste game ooit is voor iedereen. The Taken King is het volgende grote avontuur binnen de first person shooter. Ga voor de de Legendary Edition voor een compleet pakket met: Destiny, expansion 1, expansion 2, The taken King en Sparrow Racing,  waarmee je door het Destiny Universum kunt racen.

Vinyl

Hoe tof is vinyl? Heel tof! Althans, volgens ons. Voornamelijk als er precies de muziek op staat die jij mooi vindt of zelfs zelf hebt gemaakt. Het heeft iets magisch. Door Vinylify is dit gevoel een stuk toegankelijker! Ken je een muziekliefhebber of iemand die zelf muziek maakt? Via Vinylify kun je zijn muziek drukken op LP’s. Speciaal voor de feestdagen kun je nu ook vouchers bestellen, zodat de ontvanger zelf kan bepalen wat er op komt te staan. Dikke tip!

Smartphone accessoires

Naast dat mannen niet zo goed zijn in cadeau’s geven en krijgen, is het voor sommige niet altijd even makkelijk om zuinig te zijn op hun spullen. Voor wiens smartphone wel wat bescherming kan gebruiken, biedt de OtterBox Strada Series de uitkomst! De OtterBox Strada Series zijn afgewerkt met mooi leer, voor de ware gentleman. Kies zeker voor de kleur Saddle, want die is het meest classy. Daarnaast beschermt deze lederen case jouw smartphone tegen vallen, stoten en krassen. Ideaal natuurlijk voor tijdens oud op nieuw en alle andere risicovolle avonden de rest van het jaar.

En ook wij waren sceptisch over smartphones cases, maar we zijn overtuigd. Deze Strada Series kan je door zijn slimfit design makkelijk in je broekzak stoppen en uit je broekzak halen. Daarnaast kan je ook makkelijk de knoppen bedienen en kun je gewoon de schermcover dicht klappen tijdens het bellen. Nu hebben de mannen van OtterBox natuurlijk ook extra praktisch gedacht, er is uiteraard ruimte gemaakt voor het opbergen van pasjes of cash geld. Weg portemonnee, hallo OtterBox Strada Series!

Elektrische tandenborstel

Nog zo’n functioneel cadeau, maar je hebt er wel écht wat aan. Het is wetenschappelijk bewezen dat vrouwen als één van de eerste dingen naar je gebit kijken. Zijn je tanden een andere kleur dan wit? Dan zit er iets niet goed. En om het beste je mond zo fris mogelijk te laten ogen, poets je elektrisch. Algemeen bekend toch?

Oral-B heeft een nieuwe elektrische tandenborstel, de PRO 7000 Smart-Series, op de markt die er een stuk sexyer uit ziet dan al z’n witte, klinische broertjes. Dit apparaat heeft een mooi design en maakt tandenpoetsen bijna net zo aantrekkelijk als het trimmen van je baard. Door middel van een intelligente Bluetooth 4.0-technologie verbinding met je smartphone, is je tandverzorging volledig te personaliseren. The future is now!

Experience

Stel, je bent echt veel te laat en je gaat het echt niet halen om op tijd een cadeau te kopen. Dan zal je iets anders moeten verzinnen. Een belevenis weggeven is dat het makkelijkste om te doen. Je hoeft er niet voor naar de winkel en hebt alleen een printer en wat Photoshop-skills voor nodig om een ‘waardebon’ te maken. Of Word, met Word-Art. Ook geniaal.

Na ons idee is een goed voorbeeld van een ultieme experience is off-road Land Rover Defender rijden. Puur mannelijk en prima te doen als het keihard regent of sneeuwt. Dus je hoeft niet tot het voorjaar te wachten.

Source :

ShutterstockESSENTIALSMEER ESSENTIALS