Chick van 2015: Romee Strijd

Elk jaar loven we deze titel uit aan de belofte van komend jaar. Vorig jaar was Sharon Pieksma dé Chick van 2014, op haar verjaardag nog wel! Ze werd toen 19 en is in een jaar tijd uitgegroeid tot jetset-model van Nederland! Sharon redt zich wel, dus tijd voor een nieuwe chick. De belofte van 2015!

Het wondertje van Nederland, dat is Romee Strijd. En terecht, want op 19 juli 1995 vond er een wonder plaats: Dé Chick van 2015 werd geboren. Ze is ook pas 19, maar geloof ons deze meid gaat Doutzen inhalen en wordt de mooiste vrouw van Nederland in 2020!

Het is een beetje oneerlijk, want Romee is al een stuk verder dan Sharon in 2014. Het is misschien een keuze die voor de hand ligt, maar om zo’n prachtmeid kan je niet heen!

MMB: Romee Strijd

De blonde Romee mag nog mega-superjong zijn, maar ze timmert al als volwaardig model aan de weg. Zij aan zij liep ze met Doutzen en andere internationale supermodellen op de Victoria’s Secret Fashion Show.

Romee Strijd zou zomaar een van onze Manify Fitgirls kunnen zijn, want ze spendeert heel veel tijd in een sportpakje. Je zou verwachten dat ze, zoals iedereen gewoon lekker met gewichten rondslingert. Maar neen, neen, niets is minder waar. Romee doet aan Ballet Beautiful, mix van pilates en ballet. Maar niet alleen dat, ook trekt ze soms de stoute handschoenen aan, want dan gaat ze boksen! Wij zeggen: goed bezig Romee! En dan nu, de foto’s:

Foto’s Romee Strijd

Romee Strijd in LingerieESSENTIALSMEER ESSENTIALS