In stijl op avontuur met deze retro bus

Een echte man reist in stijl. En nee dit keer hebben we het niet over een luxe cruise vakantie of trein reis. Met deze retro bus kun je ook stijlvol op reis. Hekel aan kamperen? Dan probeer dit maar gauw los te laten, met deze gave retro bus willen we allemaal wel avontuur. Deze bus voorziet je van alle gemakken en comfort en doordat het interieur geïnspireerd is op de hippie stijl krijgt deze wagen een vette vintage uitstraling tegelijkertijd.

Retro bus

Deze Chevrolet Viking bus komt oorspronkelijk uit 1959. De short retro bus is gerenoveerd door Winkelman Architectuur. Het is een old-school bus omgetoverd tot een kamper. Ideaal om met een paar maten op roadtrip te gaan! Helaas kan je er maar met twee personen in slapen. Steen, papier, schaar dus!

Het sanitair is compleet sixties en het funky interieur, waaronder een prachtige grenen vloer, multi-gekleurde kralen, kwast lampen en prints in Marokkaanse stijl, is ook niet te missen! Het eindresultaat is een gezellig huisje op wielen voor unieke uitstapjes naar, bijvoorbeeld, de woestijn.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS