Charlotte McKinney in te sexy hamburgerreclame

De Superbowl komt er aan en dan gaan Amerikaanse merken (met heel veel geld) stunten qua commercials. Ze gaan de grenzen opzoeken, die in Amerika overigens nogal snel bereikt zijn, en proberen de meest spraakmakende reclame te maken voor tijdens pauzes van de Superbowl. Veel reclames zijn voor Amerikaanse begrippen TE en mogen niet de buis op, maar dat kan die merken weinig schelen. Als het een goede commercial is, dan gaat hij toch wel viral. En zo ook deze! En de reden waarom iedereen ‘m deelt: Charlotte McKinney, onze oude Manify Monday Babe, speelt er in!

Charlotte McKinney

Charlotte is zeer vergelijkbaar met de bekende Kate Upton. Ze hebben het zelfde type (hele mooie) lichaam en beide een schattig hoofdje. Nou dat schattige laat ze even niet zien in de volgende reclame. En of die reclame zo goed is, ik weet het niet, want welk hamburgermerk het is… Geen idee!

https://www.youtube.com/watch?v=4WTA_8waxTo

Charlotte McKinney Photoshoot

Mja, dan ook maar gelijk wat leuke plaatjes van onze Charlotte. Die van haar shoot voor Airows, die haar bekend hebben gemaakt:ESSENTIALSMEER ESSENTIALS