Droomhuis met zwembad en 5 privepistes!

Travel

Altijd al gedroomd van chalet op de skipiste? Met dit huis ben je eigenaar van vijf skipistes! Velen dromen over een vakantiehuisje in Frankrijk of Spanje om gedurende het jaar af en toe te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en even bij te komen in een beter klimaat. En de wintersporters onder ons zullen ieder jaar wel gecharmeerd zijn van een mooi chaletje op de piste. Fiddlehead Mountain combineert het unieke van beide bestemmingen én heeft zelfs vijf privé skipistes.

Dé uitkomst voor de wintersportliefhebber

Dit bijzondere onderkomen heeft alles om de bewoners gedurende het hele jaar te vermaken. Met de vrij zuidelijke ligging in Canada is het klimaat er goed. In de zomer is het gemiddeld 20-25°C en in de winter kan de gemiddelde temperatuur tussen de -5 en -15 °C liggen. In de winter is het mogelijk om gebruik te maken van de vijf skipistes, sleeplift en pistenbully die bij het huis horen. Dat is wat anders dan één skipiste delen met de rest van je appartementencomplex. Het is ook mogelijk om ‘s nachts te skiën, want één van de pistes is volledig verlicht. Je zult niet snel verdwalen want er bestaat zelfs een kaart met de verschillende pistes. De grote vijver onderaan de heuvel dient ‘s winters als (hoe kan het ook anders in Canada) ijshockeyveld.

Ook perfect voor de zonaanbidder

Als je niet zo van de kou en sneeuw houdt, is dit optrekje in de lente en zomer misschien meer een uitkomst voor je. In de lente staat de omgeving in bloei en dit is de uitgelezen kans om te voet of per mountainbike de natuur in de omgeving te verkennen. Hoe heerlijk is het om tot rust te komen in je eigen hot tub of zwembad met een uitzicht over de Canadese wildernis. Wanneer je in of rondom het huis aanwezig bent, heb je het gevoel dat je volledig geïsoleerd bent van de buitenwereld. Dit is echter niet helemaal waar want het dichtstbijzijnde dorp is slechts vijf minuten rijden met de auto.

Het huis beschikt over vijf slaapkamers, drie badkamers en een open keuken met eetkamer. De ingebouwde sauna en wijnkelder maken dit luxe onderkomen compleet. Het prijskaartje voor dit four season paradijs is een kleine miljoen euro, maar dan ben je ook de eigenaar van vijf ski pistes en alle toebehoren.

 

Menu
Total
0
Share