Caruso gouden grammofoon: platen spelen in stijl

Met de opkomst van CD’s en vooral heel veel internetmuziek en streamingdiensten is het luisteren van muziek makkelijker dan ooit. Het enige wat soms een groot gemis vormt, zijn mooie platenspelers. Het beluisteren van favoriete plaatjes met een gouden grammofoon als deze, is wat mij betreft een soort van next level. Zo’n muziekmachine waar onze ouders mee zijn opgegroeid, maar dan met een modere touch.

Caruso

Deze moderne grammofoon, van ontwerper Paolo Cappello, is gemaakt van gelakt hout, van kostbare eiken uit 1700. Nostalgie zit hem hier dus niet in de platenspeler alleen. De hoorn is beschikbaar in keramiek, bedekt met puur goud. Allemaal puur handwerk door Italiaanse meesters in Venetië.

Wij kunnen weinig toffere accessoires voor in huis bedenken dan zo’n gouden oude platenspeler. Tuurlijk is vintage ook een toevoeging aan je interieur maar deze bevat wel extra snufjes die de vintage exemplaren net missen. De platenspeler heeft een geavanceerd audio-systeem met Bluetooth ™ 4.0. Met een modern design en de mogelijkheden om je vinyl-speler te koppelen aan je andere elektronische apparaten kun je weer in stijl van je LP’s genieten!

Source :

New blackESSENTIALS