Naakt slapen is gezonder en levert meer seks op!

Wanneer jij zonder pyjama in bed belandt betekent het vaak dat je een goede nacht gaat hebben. En je bent dan niet alleen, want je hebt waarschijnlijk iemand uit de kroeg meegenomen. Maar naakt slapen heeft nog veel meer voordelen en is veel gezonder dan je denkt. Als jij nog in je eikeltjespyjama aan het tukken bent, loop je heel wat voordelen mis. Let even op.

Naakt slapen

Als jij in de winter nog niet naakt durft te slapen zijn je dekens waarschijnlijk te dun. Of je ligt naast iemand die alle dekens van je af trekt. Wat je situatie ook is, het is tijd om er iets aan te doen. Het is namelijk altijd gezonder om naakt te slapen. Je lichaamstemperatuur neemt namelijk af wanneer je in een diepe slaap terecht komt. En met een goede reden, want je gaat een lekker rustig nachtje tegemoet. Een pyjama verstoort al gauw deze natuurlijke temperatuurdaling. Dat kan je diepe slaap en goede nachtrust beïnvloeden. Heb je meestal het gevoel dat je vermoeid wakker wordt? Go nude!

Een ander bijkomend voordeel van de dalende lichaamstemperatuur is dat het energie verbrandt. Met name een koel lichaam zet jouw energieverbrander hard aan het werk. Je lichaam wil namelijk je lijf warm houden. En hoe harder jouw lichaam moet werken, hoe meer calorieën je verbrandt. Dus uit de kleren en laat het sixpack kweken beginnen!

De naakte waarheid

The National Institute of Child Health and Human Development in Maryland heeft lang onderzoek gedaan. Misschien wel bijna net zo lang als hun naam. Daar kwam de naakte waarheid naar boven dat naakt slapen gezonder is. Er werd gekeken naar mannen die gedurende de dag boxers dragen en naakt slapen. Deze mannen hadden 25% minder DNA fragmentatie. Wat voor ons leken betekent dat je zwemmers minder beschadigd zijn. Dus naakt slapen levert sterker zaad op. Wat handig is want een naakte slaappartij mond sneller uit in een hete slaappartij.

Toch blijkt uit onderzoek dat maar twintig procent van de mensen tussen de 46 en 65 jaar in hun blootje slaapt. Bij jongeren tussen de 18 en 25 is het slechts negen procent. Kijken we naar 26 tot 46 jaar dan is het achttien procent. Dat is een schrikbarend laag aantal terwijl het juist zoveel voordelen oplevert. Dus.. misschien toch een beter deken kopen en in je adamskostuum het bed in duiken?

Naakt slapen

Total
8
Share