De ‘Candyman’ deelt zijn vrouw met 30 andere vrouwen

CREDITS: IG @candyshopmansion
Ladies

Deze man doet het gewoon. In het weekend, als hij niet op zijn kinderen hoeft te passen, organiseert de ‘Candyman’ feesten. En niet zomaar feesten, dit zijn logeerpartijtjes voor tientallen vrouwen en ook zeker zijn eigen vrouw. Travers Beynon heeft zichzelf verklaard tot playboy en woont in een groot herenhuis aan de Gold Coast in Australië. Samen met zijn vrouw en twee vaste vriendinnen. En zijn vrouw durft het toe te geven: ‘We hebben een experimenteel seksleven – het is extreem‘. Goh, dat slaat in als een bom bij ons.

‘Candyman’ maakt ons allemaal jaloers

Beynon organiseert vaak zijn Candy Shop Mansion Parties, daarbij nodigt hij vrouwen uit die via Instagram contact hebben opgenomen met hem. De ‘Candyman’ benadrukt dat hij altijd op zoek is naar meer vriendinnen. Volgens de Australiër is het een vaardigheid om één vrouw, twee vriendinnen en ook nog eens acht tot tien andere vrouwen te gelijk tevreden te houden.

Hij probeert de dames allemaal evenveel aandacht te geven, maar dat kan nog wel eens lastig zijn. Want vrouwen willen nu eenmaal vaak in the picture staan. Daarom is er een streng beleid: niet iedereen is zomaar welkom op zijn exclusieve feesten. Vrouwen die overal een drama van maken, zichzelf gedragen als een kreng of een andere vrouw in de problemen brengt, worden meteen verwijderd van het feest. Dit komt nog wel eens voor want zodra de vrouwen een man moeten delen, worden ze competitief.

https://www.instagram.com/p/BgyLt9kh7SG/?taken-by=candyshopmansion

De vrouwen

De vrouw van Beynon legt uit waarom veel vrouwen allemaal te gelijk met de ‘Candyman’ naar bed willen. “Trav zorgt ervoor dat we ons comfortabel voelen om uit onze schulp te komen, om met elkaar en met hem te experimenteren. Hij is gek, maar hij heeft zeker een zachtere kant en dat is wat ons dicht bij elkaar houdt.

We leven in 2018 dus er is ook veel commentaar geleverd op de ‘Candyman’. Zijn behandeling van vrouwen vinden veel mensen belachelijk, maar zelf wil hij daar niks van weten. Zo liet hij weten in een interview:  “Ik ben een feministe. Ik heb hier meisjes die model willen zijn – ik verzorg ze, kleed ze aan en style ze.”

Zakenman

Naast dat hij exclusieve feesten organiseert, is Beynon ook nog eens een zakenman. En hij doet zijn zaken niet zonder succes. Zo omvat de garage van Candyman een Ferrari F40, Lamborghini Aventador, Rolls Royse Phantom, een jeep en een gouden motorfiets. Ook heeft hij een grote Walk-In Closet, waar designer kleren hangen voor hemzelf maar ook voor vrouwen.

Al met al heeft deze beste man het niet slecht voor elkaar. Hij laat zich elke dag omringen door de mooiste vrouwen, heeft seks met deze vrouwen en het beste van alles: zijn vrouw vindt het prima en doet zelfs graag mee.

 

tags: ,
Total
3
Share