Butts and Shoulders tassen

Oké. Mannen en tassen zijn door ons al heel lang geaccepteerd. Maar ook in het dagelijkse leven zijn er steeds meer mannen die het nut er van in zien. Butts and Shoulders, een nieuw Nederlands merk begrijpt dit ook. Zij maken een gelimiteerde eerste oplage van een prachtige en authentieke tas.

Deze tas ziet er niet alleen mooi uit maar is ook nog eens erg praktisch. Door het tas-in-tas concept kun je gemakkelijk privé spulletjes bij je zakelijke spullen vandaan houden. Verschillende vakjes voor bijvoorbeeld reisdocumenten of je telefoon en een grappig gedeelte om je reizen op te schrijven maken de tas compleet.

De tas is gemaakt van plantaardig gelooid leer. Butts and Shoulders noemen het “Virgin”-leer. Vanaf het moment dat je de tas uitpakt gaat hij leven. Hij veranderd van kleur naarmate je hem gebruikt om zo een uniek en persoonlijk item te worden:

Na 8 maanden

Na 8 maanden

Nieuw

Nieuw

De tas wordt 100% in Nederland gefabriceerd en kost €899,-. Je hebt wel één van de 50 unieke tassen die je voor de lest van je leven zal vergezellen bij elke reis.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS