Button Right Socks, het ideale kerstcadeau

Yessss, hier wordt ik dus enthousiast van! Heel classy mannelijk Nederland heeft Happy Socks op het verlanglijstje staan. Niks mis mee, heel tof zelfs, maar deze zijn nóg een stukje vetter: Button Right Socks!

Button Right

Uit hartje Amsterdam komt dit mooie sokkenmerk, waar de knoop dus rechts zit! Waarom überhaupt een knoop? Ten eerste omdat het, net als de prints, gewoon stijlvol en uniek is. Maar het is ook superhandig voor moeder de vrouw, want tijdens het wassen blijven je sokken gewoon netjes gematched. Nooit meer dat vervelende uitzoekwerk of een sok die opgegeten is door je wasmachine.

Button Right

Collectie

Carol - Button RightDe prints zijn geweldig. Al helemaal nu tijdens de feestdagen, want sommige modellen zijn een soort foute kersttrui voor je voeten. Ook zijn er zomerse modellen, maar alle sokken van de huidige collectie zijn wel extra hoog. Lekker warm nu dus.

Zelf heb ik de winterse Carol, de stijlvolle Charlie Mason en de (vr)olijke James. Ze zitten heel goed, lekker zacht aan de voetjes en zo, en blijven mooi na het wassen. En inderdaad, ze bleven gematched! Hulde voor Button Right Socks dus. Zet ze op je lijstje!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS