Draadloze BOSS koptelefoon van Gerrard Street (WIN!)

Lifestyle

Het Nederlandse bedrijf Gerrard Street begon ooit onder de naam Pelican House met het idee om koptelefoons te leasen. Als echte muziekliefhebbers weten zij maar al te goed hoe vervelend het is wanneer je dure koptelefoon vervangen moet worden door een defect, zoals bijvoorbeeld een kapot kabeltje. Je wil natuurlijk wel weer goede kwaliteit, dus dat gaat je al snel veel geld kosten. Bovendien zorgt het voor enorm veel elektronisch afval. Het briljante idee van Gerrard Street voorkomt dit probleem, omdat je de koptelefoon kunt leasen en bij schade kunt rekenen op vervanging van de defecte onderdelen!

Gerrard Street BOSS

Draadloze BOSS koptelefoon

Na het succes van het eerste model komen de mannen van Gerrard Street nu met een draadloos model. De draadloze BOSS koptelefoon is te koppelen via Bluethooth, waardoor je nergens aan vast zit. Om op te laden gebruik je de USB aansluiting om daarna weer 20 uur lang muziek te kunnen luisteren.

Groot pluspunt: met de draadloze BOSS koptelefoon kun je ook bellen dankzij de ingebouwde microfoon. Zo hoef je niet moeilijk te doen met kabels als iemand je belt en kun je meteen verder met muziek luisteren als je ophangt. En het geluid dat de koptelefoons van Gerrard Street leveren is erg lekker, kunnen we je vertellen!

Duurzaam

Als er een onderdeel kapot gaat of je hebt andere schade dan krijg je binnen vier werkdagen een nieuw onderdeel opgestuurd. Alle onderdelen zijn gemakkelijk zelf te vervangen!

Voor Gerrard Street is het erg belangrijk dat een apparaat zo lang mogelijk meegaat en niet snel kapot gaat. Maar als dit toch gebeurt, worden de defecte onderdelen altijd gerecycled. De early birds kunnen het nieuwe model nu al bestellen als pre-order voor €8,- per maand. Je ontvangt de draadloze BOSS koptelefoon dan in oktober. Maar je kunt hem bij ons ook winnen!

Winactie

Ben jij zo’n muziekfanaat en wil je genieten van jouw muziekrepertoire met de draadloze BOSS koptelefoon? Laat ons dan weten welk favoriete nummer je wilt luisteren op de BOSS en maak kans op een jaarabonnement + tas van Gerrard Street! Check onze Facebookpagina om je reactie achter te laten. 

* winactie loopt van 31 mei tot 4 juni 2017

draadloze-boss-koptelefoon-1

Total
28
Share