Alleen al voor dit boothuis zou je een boot aanschaffen

Living

Cruise jij zomers het liefste over de Nederlandse wateren? Dan is een boothuis zoals deze in Canada sowieso wat voor jou. Als je de Maas inmiddels al hebt uitgespeeld, wordt het hoog tijd voor een tripje naar Lake of The Woods.

Wie eenmaal een boot heeft aangeschaft, weet dat de investering het helemaal waard is. Veel mensen besluiten zelfs in hun boot te wonen en de maximale vrijheid te ervaren. Dan heb je ook nog de mensen die het allemaal zo fantastisch vinden, dat ze zelfs een huis voor hun boot kopen. Dit boothuis in Canada gaat alle verwachtingen te boven en zorgt ervoor dat iedereen zonder boot vandaag de portemonnee nog uit de broekzak trekt.

boothuis-in-Canada-1

Next level Boothuis in Canada

Dit stukje hemel vind je in Canada bij Lake of The Woods. Om de echte bootliefhebbers goed warm te krijgen, gaat Cribinel Architecture een stapje verder. Het huis beschikt over een groot zonnedek en is dé perfect spot om uit te rusten na een dag cruisen op het water. Uiteraard kan je na de waterpret ook doorpakken en een goed feest geven, terwijl de zon in het water zakt. Gedurende de hele dag kan jij hier genieten van ijskoude biertjes met de zon in je mik.

Er is overdekte plek voor twee boten, dus ideaal voor de mensen die twee watermonsters in bezit hebben. Beschik je slechts over één boot? Extra leuk om na te denken over nog een aankoop of andere vrienden een parkeerplaats aan te bieden. Als je helemaal geen boten hebt, zou je ze bijna direct aanschaffen om dit boothuis in Canada te claimen.

Foto’s: Jerry Grajewski

Menu
Total
1
Share