De Wally Tango is het mooiste bootje van de klas

Wat weegt 47,5 ton en is gemaakt voor snelheid? Hoewel ik reuze benieuwd ben naar wat jouw antwoord is, geef ik je voor het gemak de mijne: de Wally Tango. Dit luxe zeiljacht is het spreekwoordelijke neusje van zalm als het aankomt op snelheid en comfort op zee.

Wally Tango

Viermaal scheepsrecht: Wally Tango

De Tango is het vierde lid van de Wally Cento familie. En hoewel de 360pk motor er zeker niet onder doet voor veel motorjachten, is het op de eerste plek een zeiljacht. Hoewel er absoluut niets mis is met zijn voorgangers, is de Tango ons nieuwe favoriete kindje. Because, what’s not to like?! Dit luxe zeiljacht is op elk vlak beter dan zijn voorgangers. Van de looks tot de moves. Dus, wat maakt de Wally Tango zo speciaal?

Wally Tango

Form reflects function

Het eerste dat ons op viel is het prachtige open dek dat speciaal ontworpen is onder het motto: “Form reflects function”. Het open dek is vrijgemaakt van obstakels om tijdens een race maximale bewegingsvrijheid te hebben voor de nodige manoeuvres. Zo is met dezelfde insteek een luik in de kapiteinshut toegevoegd. Dit geeft je naast een prachtig uitzicht tijdens het cruisen ook de mogelijkheid om het luik open te gooien tijdens een race. Zo kun je vanuit de kapiteinshut het zeil beter beheersen tijdens een race. Verder is de romp versterkt en her-ontworpen voor betere hydrodynamica. Niets is aan toeval over gelaten in dit ontwerpproces! En dat hoort ook niet, voor zo’n prijsje…

Futuristisch, luxe en sportief

De Wally Tango is geschikt om te oceaanracen, maar is ook heerlijk comfortabel. Zo heb je onder het dek drie slaapvertrekken met elk eigen sanitaire voorzieningen tot je beschikking. Verder is er een keuken en woon-/dinerkamer combi. Zo hoeven jij en je vijf reisgenoten geen enkel gemak te missen. Al met al, dit is een juweeltje voor zowel sportieve als relaxte vaartochten.

Wally Tango

Wally Tango

Wally Tango

Wally Tango

Wally Tango Interio

Wally Tango Interior

Wally Tango

Wally Tango

Wally Tango

Wally Tango

Wally Tango

Total
4
Share