Ritz-Carlton Resorts gaat te water met deze enorme cruise jachten!

We moeten er misschien nog een paar jaartjes op wachten, maar het concept is er: een heus Ritz-Carlton Jacht Resort. In de laatste maanden van 2019 wil Marriot International drie flinke cruise jachten laten debuteren. En na het zien van de ontwerpen begrijp je precies waarom dat zo’n goed idee is!

Een Ritz-Carlton Jacht Resort

Het Marriot International wil de lifestyle van Ritz-Carlton’s luxe resorts combineren met cruise vakanties. Normaal kunnen er op een cruiseschip gemiddeld zo’n 3.000 passagiers mee. Zo’n aantal is natuurlijk veel te massaal en maakt exclusief relaxen een stuk lastiger. Daarom kun je op de Ritz-Carlton jachten maar met 298 gasten terecht. Op deze manier ben je verzekerd van ultieme luxe. Geen oude rotten en lastige peuters op deze boot, maar koppels die komen voor romantiek. Je krijgt de mogelijkheid om zeven tot tien dagen te cruisen en relaxen op het drijvende hotel. Ook zal Ritz-Carlton hierdoor het enige hotelbedrijf zijn dat zowel op land als zee zit.

ritz-carlton-resortKlein maar fijn

Daarnaast brengt het aantal gasten nog een ander voordeel met zich mee. Er is namelijk meer ruimte beschikbaar voor iedereen. Het jacht krijgt namelijk 149 bijzondere suites. Naast een heerlijk bed en eigen badkamer heb je ook een privé balkon! Mocht je zo’n suite toch nog te klein vinden, dan kun je voor de penthouse suites gaan. Dat is 139 m2 aan ruimte alleen voor jou en je partner. Op die manier ben je verzekerd van een perfecte reis met alle voorzieningen die je gewend bent van een Ritz-Carlton Resort.

Cruisen met een jacht

Een blik op het schip laat je al zien wat voor toekomstvisie het bedrijf heeft. Het weet de luxe van een jacht te combineren met de voorzieningen van een cruiseschip. Daardoor heb je een 180 meter lang schip vol met de nieuwste snufjes. Het is groter dan een privé jacht, maar klein genoeg voor de meeste havens. Hierdoor komt er een heel scala aan mogelijke bestemmingen beschikbaar. Denk aan de kleinere havens zoals Capri, Portofino, St. Barth’s en Cartagena. Waar het schip ook eindigt maakt uiteindelijk niet uit. The journey is the destination en zo. Waar het vertrekt maakt wel uit! Het wordt nog bekend gemaakt, maar ergens vanuit Noord-Europa vertrekt er ook eentje. De reserveringen voor dat schip beginnen al in mei 2018, dus wees er snel bij!

Ritz-Carlton Jacht Resort Ritz-Carlton Jacht Resort Ritz-Carlton Jacht Resort Ritz-Carlton Jacht Resort Ritz-Carlton Jacht Resort

Ritz-Carlton Resort

Total
0
Share